Alla inlägg under juni 2009

Av Nathalie - 18 juni 2009 23:14

Jasi, nu har coop stängt iaf.


Jag gick ut typ kvart över tio och ringde Jonas för att höra för säkerhets skull om han sku ha nå från affärn eftersom då denise fråga så var de bara irritation :P

Iaf så skulle han de å så skulle jag möta honom vid byggnaden här brevid, å han tog hundra år på sig.. jag såg att den andra madde å en kille gick å så såg jag gabbe på andra sidan av vägen å jag blev less på att stå still så jag gick framför Samis hus å där stod juh Jonas med Joshua (hur nu de stavas:P) å Gabbe som kom precis..

Då blev de vi fyra som tog oss till coop å handla. Sen så pös dom tillbaka till Sami å dom är där nu.

Jag fick ett "Nattis I love you" och ett "Tack Nattis" från dom :P


Iaf så nu har några grabbar kommit hit vet bara namnet på en av dom KIM, sen så är de jag denise och Madde för Elina for hem.. Vi ser väl hur lyckat denna kväll slutar ;P


hejs

Av Nathalie - 18 juni 2009 22:05

Nu är man inne igen, frusen är man också..
Vi har hunnit vara in en gång tidigare å de var bara för att pojkarna tog för lång tid på sig att komma till tivolit..


Sen så böt jag kläder då jag och Nisan var in, och då vi går ner igen så hann jag se Semi åka Break dance (hur nu de stavas) och Jonas och Denise åkte Star dancer och vad som irriterar mig i massor är att pojkarna drog till Sami då Madde och Elina kom tillbaka och tydligen gick de inte att Jag, Denise, Madde och Elina gick till Sami för de skulle va för många och idioterna kunde it komma hit där ALLA ändå kan vara och få plats...


Men men är man så så är man ..


Nå iaf jag åkte Break dance och den andra snurr saken ^^ och just nu är jag trött i kroppen och frusen ;P .. får väl se om nå mer intressant händer idag.


ajdö

Av Nathalie - 18 juni 2009 18:42

Då jag var på tivolit med Linda gjorde vi inte mkt, gick runt runt runt med hennes lillebror å blev inge åka lr nå..


Nyss kom Madde och Elina, å vi väntar tydligen på Sami/Semi och Jonas så att vi kan gå ner dit, får väl se om jag vågar åka någonting ..


Aja nu ska jag dricka lite vatten ^^ hejs

Av Nathalie - 18 juni 2009 13:25

Tivolit öppnar idag :P


Och om ett tag så lär jag få sms av Linda som säger att dom är på väg dit ner å då ska jag gå å möta dom ;D


Just nu är jag förbannad på min tå jävel !! Jag kan inte ha några andra skor förutom foppa tofflorna och de är jobbigt :P speciellt på kvällarna när de är halv kallt å jag knappt kan ha sockar :P


Äsch iaf ska jag skura lite innan jag går ut.. så hejs

Av Nathalie - 17 juni 2009 03:23

Att jag är en fegis är ingen nyhet.

Alla kanske inte tror det, men visst jag är den fegaste människan jag känner.


Jag hatar på nätterna då huvudet inte vill sova, Jag hatar att de är då allting som varit kommer tillbaka och man börjar fundera varför man gjorde vissa saker och varför man inte gjorde andra saker.


Sen så försöker man lova en hel massa saker till sig själv som man ändå inte klarar av att hålla.


Som nordman säger *Då var en annan tid för längesen, Nu står jag inför allt som kommer sen. Då var en annan tid när allting brann, nu har jag fångat in de liv jag vann*


Alltså allt som varit var då och allt som kommer kan man ändra på.. Man måste bara ha viljan och orka ta kontrollen. Men vad spelar det för roll om man är feg? Hur ska det gå när man ändå ljuger för sig själv?


Visst en dag kan det bli bra. Men när ?

Av Nathalie - 16 juni 2009 22:55

Jasi, denna dag har flytit på utan något spännande ;P


Jonas och Isak spelade tv-spel, Jonas försökte sno min cola, Jag spelade tv-spel med Isak. Jag och Isak var ute med hunden, Jag och Isak störde denise, Jag har suttit lite vid datan..

Jag och Isak var på affärn tre ggr ^^


Sen så nu på kvällen bestämde sig Denise för att fara till Jonas för Jonas kunde inte sova här för att han sku upp tidigt imorgon. Och då Denise bestämde de så fundera jag på va ja sku göra ikväll och Isak somna på soffan strax före åtta så då gick jag in på msn å surrade med Setti.


Blev ju bestämt att vi sku ut å cykla ;D så hon cykla från Hertsön till coop för att cykla med mig, å vi var ute i typ två timmar och jag PRATADE på tok för mkt, hon fick knappt en syl i vädret.. bara trist de där med demonstrationerna i Iran .. fy fan vad världen är jobbig med politik ..

Nå iaf vi hade en väldigt trevlig cykel tur.


Sen så på en gång då jag cyklat å hon cyklat hemåt blev de promenad med hunden jag försökte snacka med Lars men han var upptagen så jag surrade ihjäl Saras öra i stället och hon var med lilla syster Sanna.

Juste jag glömde ju också säga åt henne i telefonen att då jag stod och väntade på Setti vid coop med mammas cykel så var de en annan som kom cyklandes en bit bort.

Solglasögonen, som gick in på grillen brevid coop ^^


Nå sen då jag kom in med hunden efter att hon velat jaga en igelkott och efter de att hon skällt ut en annan hund har jag bara surrat med mamma som var halv irriterad på Samme..


Men men nu ska hon sova. Samme snackar med Kent i vardagsrummet och Isak sover.

Jag ska surra med folk på msn å se lite film sen sova antagligen.


Sovgott hejdå

Av Nathalie - 16 juni 2009 13:47

Igår kom Jonas hem. Igår cykla Denise för att möta en gående Jonas.

Inatt for dom till Danne och kom hem i morse om jag fattade det rätt.

Jag vakna av att jag hörde mamma, Jonas och Denise stå å surra utan för dörrn sen så for mamma på jobbet.


Döingarna sover nu och jag har nästan nyss klivit upp och nu äter jag lite mat samtidigt som jag lyssnar på Kent och Isak som spelar Wow.. Får väl se om jag ska tillbaka till stan idag och byta ut örhänget som gick sönder igår och som jag KÖPTE igår.


Men men just nu händer inge, jag ska äta min mat och se tv.. juste tå nageln föll av igår :P så nu är min tå ännu snyggare ..


ha en bra regnig dag.

Av Nathalie - 15 juni 2009 13:03

Solen skiner när de var spöregn igår ;P


Idag sker då inget speciellt vad jag vet, jag ska försöka fara till stan å se om jag kan hitta på nått ^^

aja har som inge att skriva här just nu.. adjöss

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards