Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

Söndag

Av Nathalie - 22 juni 2009 00:52

Jag vaknade strax efter ett idag.. Såg tv.. och kvart i två sa jag till åt denise.. dom var pigg och vaken nån timme senare..

Jag, Denise och Jonas gick ner på tivolit för att vara med hennes mamma, lillebror och mormor.


Efter de var de en massa tjorv, fast jonas drog hem och jag och denise gjorde mat.. Sen cykla jag till stan för att möta sara.

Just som hon kliver av bussen ser de ut som att hon sett ett spöke ^^

Hon såg nämligen Ml med en brud :P

Så hon satte sig på parkbänken å tog på sig sina inlines och medans hon satt där gjorde jag en ny upptäckt MG kom gåendes mog Ml med en tjej ^^


Iaf när vi väl tagit oss från stan chockade så fick vi i oss lite mat (Kyckling och klyftpotatis) som Denise var så snäll att vakta medans jag hämta sara.

Efter de så har Vi (mest jag) bakat bullar som blev lite halverst misslyckade, sara har snackat med Ml på msn, denise har sett tv m.m


Och för en stund sen gick vi ut till skolan för att se om pojkarna var där men nej dom har dragit och om en stund ska jag och sara följa denise på vägen en bit å se var vi hittar oduglingarna.


Idag har inte heller varit min dag.. Jag brände mig på stekpannan och tappa den i golvet så den gick sönder, jag har fått två glasbitar i foten, en smärre Chock av Ml och Mg, sopkvasten bråkade och tippade ut mer glas och sen så fick vi lite halvbrända bullar..


äsch nu ska jag pysa vi hörs sen :D adjö

 
ANNONS
 
Anna J

Anna J

22 juni 2009 13:34

Hur lyckas man ha sönder en stekpanna bara genom att tappa den på golvet? måste varit en dålig stekpanna då :S

http://vildkathan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 23 sept 08:53

http://nutz.bloggagratis.se/2012/09/23/8688750-268-denna-vecka-har-varit-tuff-och-jag-har-hallt-mig-sysselsatt/   Man har funderat några gånger och kommer inte alltid ihåg, men då är det ju bra i alla fall att man ibland skriver upp saker så man ...

Av Nathalie - Söndag 16 sept 21:58


Grattis pappa Söndag och jag är slitvarg xD Pappa fyller år idag så grattis, får hälsa på sen och överlämna present ^^ Jag har inte mycket att säga egentligen, sliten efter jag klippt gräs och gjort mat. Ha en bra kväll alla glada spada...

Arg

Av Nathalie - Lördag 8 sept 16:01

Fuck this Shit...38 någonting i feber... Visste att denna vecka skulle vara monster vecka pga jobb måndag tisdag och utbildnings intro(projekt intro, kompetenslyftet) och samtals grupp onsdag.. Men sen att jag skulle gå och bli hur sjuk dom helst...

Av Nathalie - Måndag 3 sept 14:02


Här i helgen har ny månad börjat Och jag har inte mycket att säga om det än så länge Tänkte bara skriva och säga ha en bra måndag alla glada spadar ...

Av Nathalie - Söndag 26 aug 08:44

Just kommit hem, ska hoppa i säng för jag sov bara två tre timmar på jobbet... Ådii är hemma och försöker repa sig iaf, så operationen gick väl bra ^^ sakta men säkert läker man iaf.   Jätte kul att jag som är så morgon trött blev stannad på ny...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se