Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

Söndag

Av Nathalie - 22 juni 2009 00:52

Jag vaknade strax efter ett idag.. Såg tv.. och kvart i två sa jag till åt denise.. dom var pigg och vaken nån timme senare..

Jag, Denise och Jonas gick ner på tivolit för att vara med hennes mamma, lillebror och mormor.


Efter de var de en massa tjorv, fast jonas drog hem och jag och denise gjorde mat.. Sen cykla jag till stan för att möta sara.

Just som hon kliver av bussen ser de ut som att hon sett ett spöke ^^

Hon såg nämligen Ml med en brud :P

Så hon satte sig på parkbänken å tog på sig sina inlines och medans hon satt där gjorde jag en ny upptäckt MG kom gåendes mog Ml med en tjej ^^


Iaf när vi väl tagit oss från stan chockade så fick vi i oss lite mat (Kyckling och klyftpotatis) som Denise var så snäll att vakta medans jag hämta sara.

Efter de så har Vi (mest jag) bakat bullar som blev lite halverst misslyckade, sara har snackat med Ml på msn, denise har sett tv m.m


Och för en stund sen gick vi ut till skolan för att se om pojkarna var där men nej dom har dragit och om en stund ska jag och sara följa denise på vägen en bit å se var vi hittar oduglingarna.


Idag har inte heller varit min dag.. Jag brände mig på stekpannan och tappa den i golvet så den gick sönder, jag har fått två glasbitar i foten, en smärre Chock av Ml och Mg, sopkvasten bråkade och tippade ut mer glas och sen så fick vi lite halvbrända bullar..


äsch nu ska jag pysa vi hörs sen :D adjö

 
ANNONS
 
Anna J

Anna J

22 juni 2009 13:34

Hur lyckas man ha sönder en stekpanna bara genom att tappa den på golvet? måste varit en dålig stekpanna då :S

http://vildkathan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 9 dec 11:52

Jo veckan stack iväg med oss.. Försöker komma på vad fan jag gjort i veckan. Skottat en jäkla massa snö åtminstone!! I onsdags lång dags möte och snö, lyckades återlämna puh pojkens mössa och vantar. Tog mig inte upp för backen vid honom utan ...

Av Nathalie - Söndag 2 dec 13:39

Fredag blev det tidig morgon för det gick inte och sova mer än till sex, iofs vaknade jag först vid fem och somnade om men blev väckt av att mamma och kenneth surrade i köket !Vi skulle upp vid sju så vi skulle hinna vakna så jag låg och väntade på a...

Av Nathalie - Torsdag 29 nov 23:00

Inatt blir det sova i kallaste lägenheten på Porsön i lule.... Jag körde till lule kring tjugo över fyra och fy helvete, påminn mig om att aldrig göra om det, alltså köra den tiden alla slutar jobba, snacka om mycket trafik och man såg inte bra efte...

Av Nathalie - Söndag 25 nov 00:42


Idag var jag på bio med Lars och Angelica. Vi såg andra fantastiska vidunder filmen. Den var inte så dålig som jag trodde den skulle vara. Annars så har jag ont i skallen men det är själv förvållat.... Ska till att sova strax och söndag blir sö...

Av Nathalie - Fredag 23 nov 23:07


Ja idag är man lite frusen, blåst en del ute. Jag drömde att en av puh-pojkarna dog och ingen visste hur ..... Jag försökte få reda på hur och samtidigt ville jag ha hans dator om ingen annan skulle ha den.. Himla dum dröm. Jag och Kim var ivä...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se