Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

Söndag

Av Nathalie - 22 juni 2009 00:52

Jag vaknade strax efter ett idag.. Såg tv.. och kvart i två sa jag till åt denise.. dom var pigg och vaken nån timme senare..

Jag, Denise och Jonas gick ner på tivolit för att vara med hennes mamma, lillebror och mormor.


Efter de var de en massa tjorv, fast jonas drog hem och jag och denise gjorde mat.. Sen cykla jag till stan för att möta sara.

Just som hon kliver av bussen ser de ut som att hon sett ett spöke ^^

Hon såg nämligen Ml med en brud :P

Så hon satte sig på parkbänken å tog på sig sina inlines och medans hon satt där gjorde jag en ny upptäckt MG kom gåendes mog Ml med en tjej ^^


Iaf när vi väl tagit oss från stan chockade så fick vi i oss lite mat (Kyckling och klyftpotatis) som Denise var så snäll att vakta medans jag hämta sara.

Efter de så har Vi (mest jag) bakat bullar som blev lite halverst misslyckade, sara har snackat med Ml på msn, denise har sett tv m.m


Och för en stund sen gick vi ut till skolan för att se om pojkarna var där men nej dom har dragit och om en stund ska jag och sara följa denise på vägen en bit å se var vi hittar oduglingarna.


Idag har inte heller varit min dag.. Jag brände mig på stekpannan och tappa den i golvet så den gick sönder, jag har fått två glasbitar i foten, en smärre Chock av Ml och Mg, sopkvasten bråkade och tippade ut mer glas och sen så fick vi lite halvbrända bullar..


äsch nu ska jag pysa vi hörs sen :D adjö

 
ANNONS
 
Anna J

Anna J

22 juni 2009 13:34

Hur lyckas man ha sönder en stekpanna bara genom att tappa den på golvet? måste varit en dålig stekpanna då :S

http://vildkathan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Måndag 16 juli 12:15

Badade i torsdags badade i lördags och egentligen borde man ha badat igår men fy fasen vilken värme som snodde all energi. Jag var på dop i lördags också, var trevligt och gott fika men varmt i kyrka var det. ^^ Igår plågade vi oss med altanen,...

Av Nathalie - Söndag 8 juli 16:01

Var i stan med Angelica och jagade pokemon, fick en massa pga eventet. Påväg hem blev det tvär nit och jag är illamående fortfarande..... På långnäs sträckan kom ett rådjur med två småttingar. Rådjuret tog sig över vägen och första av de två smått...

Av Nathalie - Söndag 1 juli 22:29

Nu har Kim fyllt år, i torsdags. Mina syskon hälsade på och sa grattis. Fredag kom puh pojkarna ...

Ork

Av Nathalie - Torsdag 28 juni 00:04

Jag orkar inte kolla när jag skrev sist och redogöra för varje sak jag gjort xD Men i lördags stor städade jag första rummet i källaren, Kims datarum och frysbox rummet. Och senare när jag vilat lite dammsög jag hela övre våningen och renbäddade....

Av Nathalie - Torsdag 14 juni 19:15


Jag kommer inte orka skriva en uppdatering om vad som hänt sen sist. Eller lite kan jag väl skriva. Kiki fyllde 50 förra fredagen så jag var förbi byagården lördag som alla andra och sa grattis. Sen förra veckan har vi tjorvat med internet suppor...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se