Alla inlägg under maj 2009

Av Nathalie - 7 maj 2009 16:17

Här sitter jag i ett rum som min "syster" Denise bor i, jag sitter vid hennes dator och tycker att dagen är skit eftersom att jag har inga skor att ha på fötterna som passar till kläderna jag vill ha på mig idag.

Jag har inga skor som jag kan ta på mig för att min tå är skadad och eftersom jag inte har skor så kan jag inte gå ut i dom här kläderna och göra något roligt i de fina vädret.


Jag har ju valet att klä mig i "vinter" kläder om jag ska gå ut men jippie så kul, här sitter jag och klagar på att jag inte har något att göra att denna Torsdag är tråkig speciellt som det är de där jävla Hockey VM så man inte får se tv heller ! .. här klagar jag när jag egentligen inte borde sitta å klaga över sånt när folk har de värre .. men ibland måste man ju ha något att klaga på lr hur?



Läste just en artikel som min syster Sara hade länkat till på sin blogg och det är så jävla hemskt att man inte kan tro att de är sant !


http://www.dn.se/nyheter/varlden/varje-gang-strider-blossar-upp-valdtas-kvinnorna-1.475770 <-- Läs artikeln ni med !

Av Nathalie - 6 maj 2009 18:05

Ojoj, jag känner mig lite lam, men lever gör jag ju ändå..

Nyss duscha jag och så har vi lagt om de fina bandaget på min lilla STOR tå ;P får väl se hur allt de där kommer sluta ;D


Glömde ju skriva tidigare att Whiz sa att hennes ödlors ägg hade hon varit tvungen att kasta =/ så inga ödlebebisar för henne än på ett tag.. Och Ac skicka sms om att hon nu fått 6st kattungar ;) så de var iaf lyckat.


Just nu vet jag inte riktigt vad som händer resten av kvällen, så ja man får väl se.


adjö

Av Nathalie - 6 maj 2009 14:53

Jag vakna till vid nio idag för att telefon ringde och de var något nr från pite och jag var så trött att jag inte orkade svara.


Mamma sa till åt mig vid elva igen och då jag klev upp var jag hel död, dessutom blev jag inte så glad då jag tittade ut genom fönstret de regnade ju !!

Iaf så stressade jag och mamma iväg för att hon var seg och jag skulle till af och vara där 1300. Vi cyklade i regnet och de gick bra ;P

På af fick jag sitta och lyssna på min Kära lilla Lars.L gubbe som tyckte att jag inte gjort de jag ska eftersom jag inte sökt som avbytare och mer på jobb om djur som jag är utbildad till, nog för att jag skiter i de, jag har tyvärr på tok för mkt annat att tänka på hela tiden och jag håller riktigt säkert på att bli tokig.


Men jag sökte iaf på ett jobb som är 50% och de är på Tasty här i lule, haha snacka om komiskt i fall jag får jobba där eftersom att i samma lokal har mamma jobbat för många år sedan ;P


Nåå vi kan åtminstone säga att jag och mamma är duktiga som har cyklat i regnet och cyklat runt halva stan idag och nu sitter jag i Denises rum och försöker få upp lite värme.


Usch vad jag önskar att jag hade 200kr för då hade iaf mina problem dom närmsta två veckorna vart över, eftersom dom behövs till buss buss buss buss buss buss buss buss !!

På fredag ska jag till vårdcentralen, på måndag ska jag till Piteälvdalssjukhus, Torsdag lr fredag nästa vecka ska jag till lillpite för att åka tillbaka 19:e (tisdag) till lule för att sedan fredagen den 22:a maj åka till pite igen för att fira lillebror OCH DET HAR JAG LOVAT SÅ JAG KAN INTE ÄNDRA PÅ DE NU.


äsch nu har jag gnällt färdigt, och jag ska nog gå och fråga mamma när vi ska äta osv. adjö

Av Nathalie - 5 maj 2009 23:36

För en stund sen åkte Gabbe och Jonas hem med sista bussen..


Denise vakna kring åtta då pojkarna kom hit och då blev de sagt att dom skulle å spela fotboll.. Denise, jag och Lady gick och tittade på och visst de blev en jämn match till sist även fast de var "amatörer" mot "proffs" och amatörerna vann ;P ..


De var som uppgjort att vi skulle ut och titta då dom spelade för att Com hem hade problem med tv kanalerna så mina program som jag ville se gick inte att se ;P


Men de var en rolig kväll iaf fast lite kall.. Just nu pratar jag med anna i telefon och denise ligger på soffan, snart är de sova och imorgon Af..


usch usch nu ska jag sluta skriva ;D

Av Nathalie - 5 maj 2009 16:36

Idag har inget speciellt hänt hittills.


Jag väckte Jonas fem ggr idag och han klev upp kring tolv, dessutom hade Denise redan väckt honom på morgonen innan hon och mamma for på Jobbet.

Lilla Nisan ligger just nu helt utslagen på soffan och sover och de kan jag förstå då hon var tvungen att kliva upp så tidigt och cykla till stan med mamma för att ha sin prao..


Iaf så gick jag, jonas och lady och mötte Denise då hon sluta å efter de så har de som inte skett nå mer förutom att vi hade lite vatten krig då vi kom in och då Denise lagt sig för att vila gick jag och Jonas till affärn för att köpa glass och där fanns ingen glass utan de blev ostbågar i stället :P


Nå hur kvällen blir lär bli spännande att se, inte mkt lär väl hända då och nu sitter jag i fotöljen med Jonas dator i knät och skriver hahaha ... nå iaf, jag ska nog sluta skriva och kolla om msn fungerar nu.


adjö

Av Nathalie - 4 maj 2009 18:29

Jag höll mig borta från datorn igår, de var ganska komiskt hela dan så jag visste att de inte var någon vits att sitta och skriva något här :P


Men iaf så var de både tråkigt och roligt att sitta och titta på då Jonas och Danne spelade xbox och roligt att spela kort med Denise även om hon vann ^^



Idag har jag inte varit till vårdcentralen jag gick tid på fredag och jag måste ringa till läkaren i morgon för att höra om tiden går att ha eftersom jag ska till honom på  nästa måndag, fean vad allt är tjorvigt. . .



Mindre kul är att Bo har somnat in idag, hoppas bara att Anna och Lars är ok iaf. äsch jag har som inget vettigt att säga så jag tror jag ska sluta skriva..


hejs svejs

Av Nathalie - 2 maj 2009 15:50

Hemma har vi vart ett tag.. jag kan säga att jag är helt mörbultat !

Och de var fruktansvärt varmt att sova hos Crille i norrfjärden.


Då vi kom hem till lule tog jag en fem minuters dusch och sen körde lady vardagsrumms bordet i min onda tå så det började blöda som satan och mest troligt har jag ingen tånagel kvar :P


kväll får vi se vad som händer jag har ju mina två cider plus tre till :P haha och mamma hade tur väskan min var hemma i lägenheten.


äsch jag har verkligen ingen lust att skriva här så de slutar jag med nu ;D

Av Nathalie - 1 maj 2009 23:34

Alltså onsdag var värsta dagen hittills eftersom morbror hamna på sjukan en sväng och alla var oroliga så det blev inte stugan.

Men det blev iaf lillpite, då vi kom till pite kommun så hade han fått komma hem iaf och mådde relativt bra.


Så onsdag så blev de så att vi satt hos Sören och Fia och grillade lite och var lite sällskapliga.. Vi sov hos mormor och morfar och Jag, Denise och Jonas slogs i samma säng..


Torsdag alltså igår så var de ju majbrasa på Gotis men dom enda ur familjen som for dit var Emil och Eve, de blev iaf ett himla tjorv om vart vi skulle grilla eftersom vi brukar oftast göra det hos Eva men till sist blev de ändå hos mormor och morfar.

De blev ändå inte mycke fylla igår utan jag drack bara två cider och resten var gode nyktra.

Så natten till idag slogs vi också i samma säng..


Och Idag jasi vad kan man säga om idag, vi låg på mormor och morfars gräsmatta halva dan och andra halvan blev det att hoppa på studsmatta och ha brottning på den hos Sören och resultatet av brottningen jag och Jonas hade blev en blå och öm tå för mig !! Men de var ju lite orättvist eftersom jag inte hade dom bästa kläderna för just den sporten :P


Just nu är vi i Norrfjärden å lär väl bli sova här inatt så tredje natten i rad ska nog jag, denise och jonas slåss i en och samma säng :P så De blir då lule imorgon..

Hoppas bara min väska är där hemma för jag behöver mobilladdaren som jag hade där..


Nu har jag antagligen bara "sprungit" igenom dagarna och händelserna men de blir ju så då de händer mycke och man inte orkar berätta allt ord för ord. Nu vet jag inte vad jag ska göra, men något hittar jag väl på.. Hejs

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards