Alla inlägg under maj 2009

Av Nathalie - 14 maj 2009 09:49

Igår kväll blev väl inte allt för tråkig ändå..

Jag, Denise, Danne och Madde gick till coop sen drog dom till danne, vid halv tolv kom Jonas och Denise hem och då blev de ut och cykla till Nicklas och sen statoil.. vi la oss för att sova vid två .. och vid ett så fick jag irriterande sms som fortsätter nu på morgonen ..


Iaf idag har jag vaknat några ggr och nu är jag riktigt vaken, jag har nyss försökt väcka Jonas och jag ska väl försöka med de igen snart.

om en timme lr två ska Eva komma o hämta mig o sen bär de av till pite.


Jag har ingen lust att fara dit idag och jag har ingen lust med nästa vecka heller, jag skulle hemskt gärna bara somna om men de får jag inte.

ha en bra dag. adjö

ANNONS
Av Nathalie - 13 maj 2009 19:32

Igår kväll blev de bad med Nisan och Jonas igen och jaa vi alla var på djävuls humör !!

Vad ska man säga denise surrade om att hon haft en dröm där jonas var otrogen ^^ Julle fråga tydligen vem jag var å slut kommentaren var "aha, så de var hon du strula med utanför statoil" och jag stod och snacka i telefon med ANNA hahaha och nej de var inget strulande utanför statoil vid fyra på morgonen och bara för att göra min kväll ännu roligare så frågade mamma om jag var intresserad.

Snacka om att världen är rolig.Idag så klev jag upp vid tolv, for till stan strax efter ett... ... Jag var in på apoteket och de var denise med, sen så var vi å köpte dricka innan hon for och fick massage.

Vi cyklade hem vid fyra och sen har det inte gjorts nå. nyss kom madde in genom dörrn igen och samme har främmande av någon Ari.. denna kväll kommer var as tråkig.. imorgon är de pite som gäller.. ha en bra kväll adjö

ANNONS
Av Nathalie - 12 maj 2009 13:00

Lilla mamma väckte mig halv elva idag.. och visst fint väder ute osv osv, men jag kände absolut inte för att kliva upp..


Men antagligen klev jag upp iaf annars hade jag inte kunnat sitta här och skriva, Jag har hunnit vara på coop redan idag och duscha och ätit och sett på tv :P

Vad som händer ikväll är iaf BAD för min del, vi ser väl om det blir fler som badar ;P ..


Men men men men men jag har inget intressant att säga just nu så jag pyser nu.

Av Nathalie - 11 maj 2009 17:22

Nu har jag landat i luleå igen.

Har nyss ätit plättar och är dötrött.. Jag funderar på om jag ska ta och vila en timme i sängen lite ;P


Nå jag har åkt fyra bussar idag och flasha brösten för läkaren även fast de inte var de jag skulle göra ^^ Nä men jag var tvungen att dra upp tröjan då han skulle lyssna på hjärtat ^^


Iaf jag är då relativt normal inget speciellt har skett de senaste året. Och jag åkte buss med rara Sara idag ;D Från Backa till öjebyn för där hoppade hon av, haha :)


Nå nå nå nu ska jag vila iaf.. adjö

Av Nathalie - 11 maj 2009 11:11

Jag är trött.. Jag är seg.. Jag är blå på halva kroppen (känns de som)..

Jag vill inte åka buss.. Jag vill inte prata med Jan ..


Men jag vill faktiskt ha något kul att göra. så vi ser väl hur hela dagen blir ! ;P

Av Nathalie - 10 maj 2009 22:19

fan att jag har missat att skriva hela helgen, men de har inte varit mkt dö tid att spendera vid datan heller.


Fredag kom lars till lule och dom spela poker efter hockeyn och var vaken till typ fem på morgonen.. De har blivit tv-spel.. Pyssel för mig och Denise..

slaggis mellan jonas och lars, lars och jag, jag och jonas och lars :P haha vi har varit mobbare hela helgen här hemma ;D jag är lite blå om armarna.


Igår blev de också poker, lite roligare igår iaf och de har nog att göra med att jag, Denise och Jonas var å badade medans vi väntade på att mamma skulle sluta jobba.. och imorse efter fyra någon gång cyklade jag och jonas till statoil åt nicklas och där mötte vi roliga filurer en av dom vid namn Frankie :P han passar då inte i blont hår..


Och idag har de varit en seg dag. jag fick iaf med mig denise och jonas till affärn och sen strax efter åtta då lady drog mig ut så hälsade gabbe och jag och min stora trut sa åt Jonas och Denise att han var på örnäset så dom skulle ju som gå och umgås men då hann lilla nisan bli på dåligt humör pga att hon var trött/hade ont i skallen och blev lite retad så lill Jonas fick gå till Sami själv och vara med Gabbe och alla andra där.. nu ligger denise och sover iaf nog för att hon la sig för att sova då jonas gick vid strax före nio ^^


De blev lite av en depp söndag kväll eftersom jag inte har något att göra och de är måndag imorgon å då ska jag ju som åka till pite och tillbaka för att träffa läkar jäveln ^^


aja ska sluta skriva nu så jag it väcker denise med knapprandet på tangenterna.. adjö

Av Nathalie - 8 maj 2009 16:17

Dagen började med att jag fick rädda mamma ifrån en svart vit spindel som smög runt på vardagsrumsbordet ^^


Efter en gode lång vänte tid följde mamma med mig till vårdcentralen och de gick på typ en kvart och jag är riktigt imponerad över att hon som tog mitt blod fick tre provrör med blod utan att sticka mer än en gång och jag är inte ens blå efter ;D .. tänk om hon hade gjort de på mig alla ggr :)


Nå sen då vi kom hem åt jag fiskpinnar och mos å nyss har vi kommit in genom dörrn (jag och samme) å vi har varit runt halva stan med Nicklas och johan. Då vi var inne i smedjans parkerings hus såg jag Danne.


Och när vi var på Willys på storheden så såg jag Lars karlsson och Greta ;D .. om de nu var greta alltså .. haha .. skumt skumt..


Idag ska vi tydligen äta kyckling tacos och annars vet jag int vad som händer idag :)

Av Nathalie - 8 maj 2009 00:12

Är huvudet dumt får kroppen lida* så har det alltid varit och kommer alltid att vara.


Denise hade beslutsångest tidigare ikväll och till slut blev det att hon skulle fara till Jonas, Jag följde henne halvvägs till bussen pga av att vi mötte en viss Danne och Gabbe efter vägen..

Tydligen kände danne knappt igen denise men jag gick att känna igen !! usch helvete för mig själv vilka kläder jag hade på mig !!


Iaf så fick Denise gå med dom till bussen och jag gick hem igen för att hämta cykel nyckeln för att åka å möta mamma.. nu sitter jag och gruvar mig själv inför imorgon.. inte av de faktum att jag ska till vårdcentralen utan bara att de är fredag och jag kommer inte ha något att göra efter vårdcentralen.


Dessutom så råkade jag väcka sara nu ikväll så hon lär inte bli glad på mig ^^

äsch nu ska jag nog lägga mig och försöka sova. adjö

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se