Alla inlägg under april 2009

Av Nathalie - 23 april 2009 21:38

Jag har gett mig själv huvudvärk !!

Iaf idag har jag (samme gjorde det åt mig) lämmmmnat in min mobil för rep. och de lär väl dröja två lr tre veckor innan jag får tillbaka just den.


Så medans den är på semester har jag min gamla, och de fungerar minst lika bra..

Just nu sitter jag i fotöljen vid datorn med cola, telefon och en bok brevid mig dessutom tittar jag på Criminal minds på tv fast de är reklam just nu :P


Mamma är i lillpite, Denise hos sin mamma, Samme är och hälsar på Stefan och jag kan inte ens gå utanför dörrn eftersom idioterna glömde att lämna ENA nyckeln till mig. Såå jippie, men jag ska sjunga och vara glad för det är fredag imorgon :)


äsch nu ska jag se klart programmet :P adjö

Av Nathalie - 23 april 2009 13:49

Snacka om att det var hundra år sedan jag åt den här gröten sist, Mannagryns gröt !!

De är super gott och vi åt de relativt ofta hos pappa, och han var oftast koken när de gällde gröten ;D

De är iaf nisans fel att vi har mannagryn hemma även fast de inte gör mig något.


Idag ska vi försöka lämna igen min mobil så vi ser väl hur de går ;P den måste in på lagning.

och jag ids fan inte skriva mer här just nu

Av Nathalie - 22 april 2009 22:19

Resan från Öjebyn till lule var inte så plågsam som vanligt, utan jag satt och lyssnade på en 70årig tant som snackade med bussföraren.. och de var väldigt intressant att få veta att bussföraren hette Rickars var 36år hade typ sex barn och brukar jaga, sen så hade han värsta tragedierna i sitt liv men jag ids inte redogöra för allt jag hörde :P


Tog ett tag innan mamma märkte mina hål i öronen och Samme har inte sagt ett ljud :P .. Iaf så var mammas reaktion "äntligen är de gjort" hahaha..

och för en stund sen så snacka jag med mamma i telefon å hon är på typ kalas lr nå å Nina sa i bakgrunden att nu har jag bara näsan och tungan kvar :P


Just nu sitter jag vid datorn, samme surrar med nicklas som spelar, Denise är hos Jonas och som jag sa är mamma inte här.. Jag ska nu pyssla lite mer med bilder så hejs svejs ;p

Av Nathalie - 22 april 2009 11:22

Jag drömde i drömmen att Ad dog och blev begravd i cement, sen när jag vaknade i drömmen var det jag som dödade Ad av en olyckshändelse genom ett löst slag på hans skalle.... och det var inte populärt att något sådant skedde allra minst från Js´ sida.... Sen så VAKNADE JAG till verkligheten.


Nu så har jag nyss duschat så jag känner mig nästan som en människa igen, Både yayabo och Thor har delat säng med mig på morgonen och man nog säga att jag är inte så värst pigg ändå ;P


nu ska jag iaf försöka hitta något att äta. adjö

Av Nathalie - 21 april 2009 18:16

Haha härlig dag ;P


Jag och Sara plus Lars drog till stan idag och de var bara för att jag ville träffa små syskonen.. Jag fick kramar av allihopa och så gick Jag,Sara,Sanna och lars på stan en sväng och Patrik,Per, Siri och Kikki åkte till dollarstore osv..


Sanna och jag gjorde en rolig sak på Sivs ur och guld, och än så länge har inte anna märkt något.

Fattar it varför alla tror eller trott att jag redan har gjort det en gång men de har jag inte, patrik/per/sanna trodde att jag redan haft de och innan jag for till pite så fråga Jonas också om jag hade de ^^ hahahaha och bella/evelina har också frågat de tidigare, men nu har jag de iaf, får väl se vad lilla mamma säger då jag kommer hem ;D


aja nu har jag gode ont i fötterna och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, bara ta de lugnt antar jag ;) så adjö

Av Nathalie - 21 april 2009 11:43

Fi fan vilken jävlig morgon, jag har sovit som en död fisk i natt och jag la mig väl kring ett strax efter ett tror jag..


Nu på morgonen har det varit ett krig i mitt huvud och har knappt haft orken att kliva upp ur sängen, men med lite Loka här och Cola där blev jag genast piggare ;)


Det känns som ganska tyst och lite tråkigt utan dumheterna från Nisan och Jonas, och ska man vara noga så dumheterna från lilla syster också Rara Sara.. Men de blir alltid så då vardagen knackar på ;)


nä nu har jag svårt att skriva här mer, vi hörs sen... :)

Av Nathalie - 20 april 2009 12:38

Så gullig handläggare på Af jag har, han hade inga problem med att jag ringde till honom försent (skulle ha ringt i fredags typ men hade inte möjlighet) så nu har vi iaf bestämt nytt möte.. sen hur framtiden kommer bli är ett rent mysterium :P


Inatt så gick jag och mötte upp Jonas och Denise då dom gick hem från Danne, vi gick hem och sen kom vi på den ljusa idén att gå till Statoil.. Polisen var där också :P hahaha, det blev att vara vaken till strax efter fyra och jag tycker synd om Denise och jonas som klev upp vid sju, visst jag var vaken då dom for till skolan också men jag kunde åtminstone somna om igen.


Jag har surrat med sara lite grann idag och hon verkar lite hyper :P och så sa hon att hon träffa Lars, Anna och thor som var på väg till pitstop för att äta frukost ^^


vad som händer idag vet jag inte riktigt, de är inte alltid lätt att veta ^^ och nu ska jag faktiskt gå på toa så adjö

Av Nathalie - 19 april 2009 19:53

Idag har varit en riktig vilo dag, jag har inte gjort ett piss förutom att gå till affärn med Jonas...

Haha Jonas som gick ut i denises morgonrock som är för kort för honom, strumpor, foppa tofflor och sina solglasögon.


Vi gick väl till affärn kring sex tror jag och då vi gick över vägen så hälsade han på ett vuxet par som var ute och promenerade:

-Godmorgon! ... dom hälsade tillbaka och tittade väldigt roat på Jonas :P och jag själv kunde inte låta bli att skratta hela tiden.

Samme trodde inte att Jonas skulle gå så till affärn.


Iaf så åt vi Kyckling och ris idag och just nu är jag hel död, Denise och Jonas for till den där danne och mamma är hos malin.. samme har besök av arne och jag är bara allmänt irriterad..


Nu ska jag försöka göra något vettigt

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards