Alla inlägg under februari 2009

Av Nathalie - 12 februari 2009 14:13

Idag är en dag som inte är något speciellt..


Lurvas är dock kräsen, ville it äta den där burkmaten medans de andra två glufsade i sig..


Igår skrev jag kladd på tre intresseanmälningar och idag fick jag tillbaka min plats ansökan och alla fyra saker skrev jag på datorn och visade Stefan som säger att de jag skrivit är jätte bra bara jag ändrar på några få små saker :P


Så då han kollat på de gick jag därifrån, jag orka fan int va kvar, jag var och hälsade på mamma på jobbet, hon ska typ till byn idag för imorgon ska hon va hundvakt och på lördag (alla hjärtans dag) fyller moster Eva år.

Jag är icket på humör att fara dit och dessutom har jag inga buss pengar :P


Nå igår så fick Samme igång de svarta xboxet och allt verkar funka bra med de..


Jag är inte riktigt så pigg idag, men de kanske är för att de är så himla kallt ute.. nä nu har jag inge mer att skriva om, får väl återkomma någon gång.. adjö

Av Nathalie - 10 februari 2009 09:12

Jag trodde att de var sista gången idag, men NEJ..

Jävla helvetes tandläkare, de var meningen att rotfyllningen skulle bli av idag men nej jag måste dit igen 26/2 !!!!!!!!!!!!!!!!! och han är så idiotiskt att han inte tänker på vad fan han gör med mitt liv, han förstör ju allt..

Fifan vad jag hatar den där tandläkaren !!!!!!!!!!!


enda ljusa saken var att han prickade bedövningen på första försöket den här gången ! .. usch jag blir arg ..


nä jag tror nog jag ska försöka sova lite mer.. hejs

Av Nathalie - 9 februari 2009 15:46

Ja vad kan man säga om helgen?


Fredag: Mamma var på 60års kalas, samme jobbade, Denise var med Olivia & co någonstans och jag var bara i läxans värld.


Lördag: Mamma och Samme skulle ut för att mamma fyllde år söndag men pga Token+ hans kärringar (varav en av dem stötte på mig) så blev inte deras kväll så lyckad.

Men då alla farit vid elva och melodifestivalen varit (som bara hade skit låtar) så kom Jonas och Denise hem och jag skulle se film så dom höll mig sällskap igenom två filmer. Sen så var de livat i luckan så man knappt fick sova :)


Söndag: Mamma fyllde år men inget speciellt hände hon fick en bok och en halv kopp av mig.

Denise och Jonas gjorde maten senare på kvällen och jag sparkade Jonas i axeln och före de hade jag och Denise turats om med att spela xbox.




IDAG så kunde jag ha sovit till halv tolv men vaknade vid åtta.. jag har varit till Lernia och nästan somnat av pratet från en kille från Lule lärcentrum..

Jag har iaf lämnat platsansökan i Stefans fack och så har jag för en stund sen kommit tillbaka hit med bussen och varit ut med Lady.


Om ni undrar hur jag mår så mår jag väl bra, men jag vill hemskt gärna att de ska bli vecka elva redan nu så jag har slutat på Lernia ;D .. hur läget är "hemma" så kan jag väl säga att de är förvirrat en massa men så länge jag slipper bråka är de lugnt.


äsch jag har inget att säga egentligen.. ha en bra dag. hejs

Av Nathalie - 6 februari 2009 11:52

Nu är man tillbaka in i värmen och jag kan då säga att dagens Lektion var seg som attans, men å andra sidan så hade jag gjort läxan utan att visa den så då känns de mesta mer segt ;P


Fick veta att Carina som jag tycker är lik mormor bor på skurholmen och hennes dotter på metargränd.. dessutom hann man bli halvt deprimerad av att höra "om världs analysen" med alla siffror hit och dit och prat om låg och hög konjuktur (hur nu de stavas) de är nog därför de har varit segt också..


Aja på måndag börjar jag vid ett och tisdag har jag tandläkaren, jag kan väl säga att de är tur att jag är ledig onsdag för de kan behövas efter skräck doktorn tisdag.


Nå nu ska jag äta lunch sen vet jag inte ;P hejs

Av Nathalie - 6 februari 2009 07:10

Det känns in i märgen att igår var en dålig dag.. dessutom känner jag att idag är jag extremt trött pga att Samme och Niklas satt uppe i vardagsrummet och spelade halva natten så jag hade svårt att sova...


snart bär de av till Lernia sista dagen för veckan Jippppie, sen är de helg å man får väl se vad man gör åt den saken..

hejs

Av Nathalie - 5 februari 2009 11:51

Jag orkar verkligen inte...

Till imorgon har jag såkallad läxa att göra som den där idioten Stefan på Lernia ska titta på.. En platsansökan och fyra intresse anmälningar plus något som heter Branchkrav, dra åt helvete med de..


Lernia har förstört en del saker för mig.. De första är att jag kan inte vara hundvakt vecka 9 som jag lovade min moste och idag frågade lars om jag skulle följa med dom till Annas familj vecka 8, MEN NEJ DET GÅR INTE ..


Kylskåpen och frysen hemma hos oss hade lagt av och de förstörde maten vi  hade där men folk i familjen tror att mamma ljuger, vet ni jag är fan så jävla less på allting eftersom allt har med pengar att göra, jag menar jag har inga pengar alls och då är de väl mitt fel alltihop att jag lever på andra.. Men att de ska vara bråk hela tiden?! är de inte Samme så är de Lena är de inte Lena är de alla andra... ... jag säger bara det:


DRA ÅT HELVETE.

Av Nathalie - 3 februari 2009 17:42

Roknäs huset där vi Bott i många år är sålt idag..


Pappa sa att de var Carola+Make som ska flytta dit och Carola är Jörgens syster.. dom flyttar in 2:a mars .. hoppas dom får de lika bra där som vi har haft det ^^ och lika dåligt också ^^ eftersom de inte alltid kan va bra så får dom ha de bra när de är dåligt också ^^



wooopido

Av Nathalie - 3 februari 2009 12:57

Nu sitter jag här i en lägenhet på fyra rum och kök, äter min choklad och dricker min cola medans jag reflekterar över hur dagen har varit för mig hittills.



Hahahaha så märkvärdig jag låter, lr så inte.

Idag är jag på lite bättre humör än igår men jag säger fortfarande att Lernia känns lite väl idiotiskt för mig, visst jag får aktivitets ersättning från Af för att jag går där men å andra sidan så är det ett jävla komplicerat system att få in rätt papper i rätt tid så man får pengar.


Om jag ska vara helt ärlig så älskar jag stället och människorna som jag bara har träffat för andra gången idag och det är bara för att nu har jag något att göra om dagarna, jag kliver upp i tid (orkar inte vara vaken hela natten) och även om alla i min såkallade klass är från 26år till 100år gamla så är dom trevliga och vi har skrattat en del idag.


Det jag inte gillar är morgon dagen då jag ska ha privat samtal med "läraren" "choachen" (vet it hur he stavas) och just den karln vet jag inte om jag är så speciellt förtjust i.... men men det blir morgondagens problem...


Nu ska jag väl kolla upp lite saker till min Läxa :P

hojres..

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards