Alla inlägg under januari 2009

Av Nathalie - 26 januari 2009 03:04

Underbart, jag sover inte än.

Jag sitter och tänker som vanligt, jag ska inte ljuga jag tänker på Marcus, Jonas, Jonas, Mamma, Denise, Samme, hela holmbom/lundgren/kuru släkten för att vara mer precis så tänker jag på alla jag känner och dom som jag känner mindre bra men vet vilka dom är..



Så varför tänker jag på dom? Ja de är nog svårt att förklara.. Men då de kommer saker i ens liv som för med sig stora förändringar börjar man tänka massor.. Som de här med att jag har flyttat och att ingen förstår hur mamma min tänker när de gäller samme och allt annat som händer här omkring min morbror som har en underbar flickvän och en son eller att min bror fick en son före min morbror som jag inte har träffat än..

Kim sa åt mig på msn för cirka en timme sen "Du har de konstigt du" och ja de är sant jag har de konstigt, allt är faktiskt konstigt..


Jag har själv fått en liten aha upplevelse för två helger sen som bara förstärktes av den här helgen och de är att då jag känner att något kommer göra mig mer illa än nytta så stänger jag de ute..

Precis så har de varit med Denise och hennes faktiskt underbara kompisar, inne i mitt huvud har de alltid ekat att jag och min mamma kommer inte stanna hos Samme för evigt och faktiskt tycker jag inte illa om honom utan bara vissa beteenden.


Så därför var de lite kul helgen för två veckor sen då jag var social med Denise då hon var sjuk och då hon låg och sov så pratade jag en massa med hennes pojkvän Jonas, han blev förvånad över att jag var så pratig för jag brukar ignorera honom och resten av ungdoms gården då dom hälsar på och pratar inte med dom mer än nödvändigt.

Denna helg har varit kul enligt min mening eftersom "ungdomsgården" var på besök igen och Jonas fortsatte sin irritations lek mot mig som han började med förra gången han var där (nypa mig i kinderna) och jag var inte otrevlig mot någon av dom..

Vad jag försöker säga är att jag ignorerade dom massor och störde mig på dom varje gång dom hälsade på tidigare, men nu gör jag inte de längre, jag känner att jag vill inte flytta någonstans bara för att jag inte kommer se och höra dumheterna Denise kommer göra, åtminstone inte på samma sätt..

Men en bra sak väger inte upp alla andra dåliga saker, så då är de väl så att om ja inte kommer ha dom där jag är så får jag leva med de, Jovisst de går att hälsa på men de blir ju aldrig samma sak då de är sådana förändringar i görningen..



Usch blä och tvi.. Jag kommer sakna snorungarna.. och bara för att vara dum så säger jag att de är Denises lille pojkvän Jonas fel .. om han hade lämnat mig ifred hade de inte varit lika jobbigt nu :P


*Tiden kommer och går men vänskap består*



/Jag är konstig.

Av Nathalie - 25 januari 2009 22:14

Va tyst de är nu..

Denise for med jonas hem till honom och mamma gick för att hälsa på Malin..

Samme jobbar natt så honom ser man imorgon och tydligen ska folk gratta mamma på tisdag, eller rättare sagt dom ska komma från pite och hälsa på Tisdag för att säga grattis åt mamma som fyller år 8:e feb.


På onsdag är det af som gäller igen och jag har inte gjort de jag skulle göra men men allt ordnar sig till slut.


usch jag känner mig lite förvirrad just nu över saker och ting, men å andra sidan så finns de väl saker jag inbillat mig också. haha.. hejdå

Av Nathalie - 25 januari 2009 20:18

Nu sitter jag här och funderar på hur jag ska beskriva helgen, men de går inte..

Visst de har varit kul och väldigt livat men just nu så känns de som att de är sista gången ^^


Iaf så är det bara jag, Denise och Jonas här just nu för mamma är och jobbar och Samme är också och jobbar.

Jag längtar inte till onsdag men tyvärr så kommer den dagen också ^^


men men nu ska jag se lite mer tv. hejs

Av Nathalie - 24 januari 2009 14:27

wooopiii do jag har sovit cirka en timme inatt/idag ^^


Jag är inte så trött egentligen men jag lär ju inte bli piggare för de..

Ikväll är det körslaget.

Av Nathalie - 24 januari 2009 05:10

Jag kan ju dock säga att vissa personer är trögare än andra..


Och jag hade skit kul då jag diskuterade emot Samme i natt, nog för att det bara är andra gången jag har allvarligt sagt emot honom och låtit lika illa som han själv.


Vad jag inte förstår är att han är en sån fegis, nog för att de är många fega jävlar här..


aja snart ska man försöka sova. ha en bra dag ;)

Av Nathalie - 24 januari 2009 01:44

Jasi vad ska man säga om J.P ? Jag menar att helvetet har blivit en bra plats fyra ggr och ändå så var det han som smsa mig nu i natt.

Man blir ju fundersam =S


Men jag var väl inte allt för trevlig denna gång :P


Idag så har det varit upp och ner med mitt humör !! Men de är bara för att Sammes mor har varit här och jag blev gode tvärs över då hon bara marscherar in hit och har åsikter hela jävla tiden !! så jag ställde mig och diska å städade så jag slapp vara i samma rum :P


Nu spelas de poker i köket och ungdomsgården har gått och lagt sig för att sova i Denises rum.

Men visst en trevlig kväll än så länge hoppas bara de håller i sig hela helgen.



Sovgott

Av Nathalie - 23 januari 2009 05:00

Nu har vi fredag här, jag har inte lagt mig för att sova men det är bara för att jag sov hela dagen igår, så just nu känner jag mig inte trött faktiskt.


Jag har just sett på Jumper och före det såg jag på Wanted, jag hann åka en sväng i bil med Samme bara för att höra lite skrik och panik då vi hämtat hem mamma (hade inget att göra med att jag åkte bil :P). Bara lite bråk som vanligt.


Ibland vet man inte riktigt vad man håller på med och varför man beeeteeeeeeeeeer sig på ett speciellt vis, men alla har vi våra anledningar .. Vad som förbryllar mig mest är egentligen hur alla gör på olika sätt varje gång dom tycker om någon, alltså då det handlar om kärlek överhuvudtaget ..

Haha jag skulle kunna skriva miljoner saker om olika människor och deras kärlekar, jag skulle till och med kunna skriva om mig själv bara för att ha något att skriva om men vad tjänar de till egentligen?


Dom som inte vet får veta nu och dom som vet får höra de igen: Det är underbart att vara i ett förhållande där man älskar personen och personen man älskar älskar en tillbaka.

Fast varför lyckas alltid vissa underbara saker ta slut? Och varför lyckas man inte alltid få fram ett sånt där underbart förhållande då man vill så gärna?



Jag måste dock säga att jag har inte gjort bort mig allt för mycke, de få jag verkligen har tyckt om har inte fått veta all galenskap men ändå tillräckligt mycke så att jag inte kommer ha dom nära :) för om jag säger så här "min familj/släkt är galen" (åtminstone vissa delar mer eller mindre) och man blir lite skadad av den, haha ^^ (jag skämtar egentligen inte, det är sant)




Nå då kommer hälften av alla personer undra vafan jag skrev de här för, och den del som jag känner som läser kommer fråga samma sak, men å andra sidan så behöver jag inte förklara mig i allt jag gör och sen så är de ju så "Man får alltid drömma".


Godmorgon fredag.

Av Nathalie - 22 januari 2009 19:43

alltså usch !

Jag kan då säga att jag har inte gjort nå alls idag.

jag sov till halv tre, klev upp och gick och såg på tv sen då Denise kom hem så gick jag och sov i sovrummet och nu har jag varit vaken ett tag men bara sett tv iaf.. Jag kan inte gå någonstans !!!

usch usch usch !!

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards