Alla inlägg under september 2008

Av Nathalie - 11 september 2008 17:12

Tjosan, redan torsdag, tiden bara flyger iväg.. men så äre väl ibland..


Ikväll ska jag till lillpite och imorgon äre hundvakt som gäller, mest troligt blir det vakta hund från söndag och två veckor framåt också, men det ser man väl hur det blir med det.


Jag är lite sömnig faktiskt och ändå har jag sovit gode länge, äsch jag har som inget vettigt att säga så de här får duga.


Hejs

Av Nathalie - 9 september 2008 16:43

Tänk att man kan vara så nära varandra, att man får röra och älska varandra.

Man kan vara så nära men ändå så långt bort, tänk att man skyddar sig med en mur som är så stark att inget kan ta sig igenom.

Tänk att man kan tycka om någon så mycket att man hittar på massor som gör att man stöter bort den man tycker om. Ingen kan komma nära. En osynlig sköld som hindrar.

Tänk att det är så svårt i kärlek.]



Trevlig tisdag :P

Av Nathalie - 9 september 2008 01:22

Yepp uppluftande, inte upplyftande..

It´s not the world that´s gone mad, no, it´s everyone who lives in it.



Härligt att drömma och alltid vakna när det är som bäst. 




whiz and mik <3 ..



Godnatt

Av Nathalie - 8 september 2008 20:02

Jasi, hem ljuva hem. Jag har varit hemma ett bra tag, men jag har inte haft tid att sätta arslet vid datan förens nu.


Helgen har varit innehålls rik men gått förbi fort som satan, I fredags så var jag och hälsade på Christine och tittade på alla söta kattungar.

Jag har sovit hos syster yster och klanton tanton hela helgen men bara varit sällskaplig med dom på kvällarna.


Lördag var det "fika" med whiz och mik sedan en massa tv tittande och pratande hos syster, dessutom så har ju Amanda satt sina spår därborta, hon är en lat tjockis men ändå hur gullig som helst, fast hon är ju iofs en 9 årig mops.


Söndag var det grandagen, så jag var dit med whiz och mik. Jag fick ont i fötterna och värmeutslag. Sara och anton kom dit en sväng men dom gick ganska fort. Det var bara två andra från gamla klassen där (Sandra.H&Joel)..

Sen då jag tog mig tillbaka till Lägenheten så var det besök av lillasyster Sanna och lillebror Per, Stefan tittade förbi och Lars och anna hälsade på en sväng också. Dessutom så var jag och Sanna panna till Christine i några minuter för att hon skulle få se på katt ungarna.


Idag tog jag mig tillbaka till lule efter att anton skrämt mig genom att komma hem tidigare och att sara överaskade med att också sluta tidigt..och här i lule händer inte mkt, imorgon ska jag försöka ta mig till AF iaf..


Så det var som en hel lång sammanfattning.. Hejs svejs

Av Nathalie - 7 september 2008 02:49

Jag har just sett klart Sex and the city filmen, sara och anton snarkar det gör amanda med.


tänkte bara skriva lite grann för de har jag it gjort på hela helgen, jag ska kliva upp halv tio och fara till grans. Då ser man väl om det händer något mer..



Sov sött. hejs 

Av Nathalie - 5 september 2008 13:17

Ja hejsan, snacka om irriterande när man inte riktigt vet hur man ska ta sig till pite än..


Bil eller buss ;P .. det återstår att se ^^ .. nu ska jag tydligen väcka samme för en hundralapp men de tror jag int jag får :P


hejs

Av Nathalie - 5 september 2008 02:17

I natt lär jag inte få sova något eftersom att folket är fortfarande vaken och pratar, dessutom så är Arne och hälsar på så då lär de ta ett litet tag till.



Hoppas ni alla mår bra och får sova, godnatt och sovgott sötnosar.

Av Nathalie - 3 september 2008 17:26

Samme lurade mig att se Transformers i natt, jag skulle sova på soffan så Lena skulle få sova i lugn och ro i rummet, men då ville ju samme se film och jag hade ju int sett den så då blev de att jag var vaken.

Då filmen var slut så var klockan strax efter fyra, så jag var vaken tills mamma och lena skulle fara på jobbet och dom tyckte jag var knäpp som var vaken vid sex.


Men jag somna int så fort jag var åtminstone vaken till strax efter sju och så somna jag och blev väckt at mobilen vid ett då moster ringde och jag int orka svara.

Jag hade en jobbig dröm om att jag gick ut på balkongen i täckte och ute hade det börjat snöa och K var där och eftersom att K var där var ju Jo där också, så jag sprang in och gömde mig och sara och anton som satt i soffan sa att jag skulle gå ut igen och då stirrade Jo på mig som tusan sen var han borta.


Jag somnade igen efter det att moster hade ringt och drömde en annan dröm, Jag var med Lars och anna och en kille som jag inte vet vem det är men han var helt underbar (han var inte snygg) och han var trygg.

Anna och lars sparkade ut mig och honom för dom skulle göra nått och då gick vi till något ställe och då förvandlades han till någon annan, stämningen ändrades och jag blev jagad av någon eller något.

Jag hamnade i mörka skogen med någon tjej och vi såg två jätte stora kaniner och sedan så hade jag världens smärta i foten och hälen var så gott som sönder tuggad, det var något hundliknande som hade bitit mig vet inte om det var meningen att det skulle ha varit en varulv.

Men det konstiga var då att jag hamnade hemma igen med sara och anton och Mg .. Han stirrade på mig lika konstigt som Jo hade gjort i den förra drömmen och så visade jag min högra fot och konstigt nog hade den syts ihop och hade sjukhus stygn på undersidan.


Efter det så vaknade jag strax efter fyra, så nu har jag inte varit vaken så länge, men jag hatar att drömma sådär..usch jag ska lägga mig tidigare ikväll :P


hejs

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards