Alla inlägg under september 2008

Av Nathalie - 15 september 2008 17:48

Jag höll inte det jag sa, jag vaknade halv sex imorse.. Jag funderade på om jag skulle promenera ut till mormor och morfar, men de blev inte, jag städade och höll på istället.


Sen försökte jag ringa massor av ggr till mormor men hon var ju så klart inte hemma förens strax efter ett.

Lars och mormor kom förbi och vi kopplade ur gräsklipparen ur laddaren och sen for vi till affärn/sörre/hem till mormor..

Efter det så drog jag och lars till mosters trevliga hus och han hjälpte mig med nedladdning av Heroes3, så nu kommer jag iaf inte ha hur tråkigt som helst.

Då lars for så åt jag några plättar, plokade ur diskmaskin och ut på gräsklipparen, då jag kom in så  hade inte spelet laddat klart så då tog jag ut hundarna på en promenad.

Så nyss har jag kommit in med trötta hundar, installerat spelet, pratat med lars i telefon och sagt att jag klarade det och pratat med mamma en sväng.


Nu efter det jag har skrivit här ska jag ner och hämta vatten och så sitta en stund vid datan och prata med folk ^^ .. Sen så måste jag också komma i håg "I ditt anskite" på 5:an ikväll ^^


ha en bra kväll.. hejs

Av Nathalie - 14 september 2008 19:16

Don´t you please..

Don´t you please..

Please try to understand.

What can I say? What can I do? I truly miss you.

Don´t you please..

Don´t you please..

Please try to see me.

All that´s here, All that´s now, try to help me to the other side.

Don´t you please..

Don´t you please..

Please try to forgive me.



[I hate to have you on my mind]

Av Nathalie - 14 september 2008 12:08

Äntligen ensam. Äntligen tyst. Äntligen lugn och ro. Äntligen har hon farit.


Nu sitter man i ett roligt rött hus, själv, moster har farit precis. Och den lilla fjanten hade lyckats låsa in mig i morse, och jag sov ju ! tur att jag hann vakna innan hon for annars skulle jag inte tagit mig ut ur rummet.


Jag var vaken i morse igen, men ingenting hände då, jag förstod att det inte skulle göra det eftersom att två dagar är redan för mycket för honom.

Jag kan väl inte begära mer egentligen, men jag har dock inte blivit klokare på människan.. tydligen så lär jag inte bli det heller .. nu ska jag iaf försöka hålla de jag sa igår, så önska mig lycka till (även om du inte vet vad det är)..


Och nu ska jag ta mig något att äta.

Hejs svejs

Av Nathalie - 14 september 2008 00:29

Men jag skiter i om det är söndag eller inte.. jag har inte sovit så då äre väl lördag iaf ;D ..


Jag blir gode less på att pojkar gör som dom gör, speciellt när dom allihop exemeplvis loggar ur msn utan att säga hejdå, eller skiter i att svara på ett sms m.m .. jag hatar det när tjejer gör så också.. men spela roll man kan väl inte ändra på dom..


äsch ja ville bara skriva lite surt :P .. sovgott allihop

Av Nathalie - 13 september 2008 20:13

Tjosan, idag har man haft det jobbigt..


Jag vaknade halv sex och skickade sms, hämnden är ljuv, efter ett tag somnade jag om igen och klev upp kring tolv, sen så bar det av till byn efter att ha hört moster och hennes svordomar när hon kopplade strömmen.


Jag var in på affärn, sen var vi hos mormor och sen till sussie en sväng. Då vi kom hem igen strax efter tre så blev det matlagning och städning på hög nivå..

Vi lagade ris,fiskpinnar,köttgryta med klyftpotatis,sallad och nu till sist har jag äntligen gjort klart mini plättarna.. Jag har damsugit hela huset, tvättat tre maskiner tvätt, diskat tre diskar i diskmaskin och bäddat rent i sängen..


Men faktum är att jag nu bara längtar efter att få sova och testa imorgon igen och se om det funkar, det tror jag icket men man kan ju alltid prova, och funkar det it så orkar jag nog inte bry mig mer.. =( .. trist men sant..


nää nu ska jag nog läsa lite, det är ju en BRA bok jag läser :)


hejs

Av Nathalie - 12 september 2008 23:47

det är ändå som att ödet vill mig något, jag menar att båda gångerna med sms så var jag på samma ställe. och jag vet också att människan gör det med flit, åtminstone känns det som det.


jag måste reda ut det här och det är fort, men eftersom jag fick vänta tre månader på svar så kanske jag måste vänta tre månader till.


sovsött

Av Nathalie - 12 september 2008 18:54

sms, gräsklipparen starta inte, maten smakade ve och fan, fick en gratis glass på affärn och det värsta !! Eva ska ingenstans idag, så jag får lov att vänta helt till söndag innan jag kan vara ensam.



Alltså jag blir totalt GALEN, jag borde gå och lägga mig, stänga av mobilen och helt enkelt bara sova bort några veckor till.. det känns som att jag alltid sitter och väntar på nästa steg som ska vara det slutgiltiga men då det steget kommer så går alltid något fel. världen är skit.

Av Nathalie - 12 september 2008 14:14

Jag vaknade med dunkade hjärta, vad hade jag drömt?..

Jag sträckte mig efter mobilen och såg två saker, klockan var halv sex på morgonen och att jag just hade fått ett sms.


I sms:et stod det en fråga: "Har du stora bröst?"

och jag svarade: "Mjo ganska så, hurså?"

och sedan fortsatte det, under tiden som sms på sms kom så började jag fundera, är det de här jag har väntat på hela sommaren?

Det verkade som det åtminstone, jag han* duscha och sedan kom slaget !


06.44: "För långt HEJ DÅ SKRIV INTE MER!!!!!"


men som jag alltid är så kan jag inte låta bli, så jag har skickat 4st sms och två bilder. Mer än så lär väl inte ske heller.


Frågan jag ställer mig själv just nu är: är det verkligen den personen jag tror att det är, eller är det någon som driver med mig???

jovisst, jag har fått veta att personen i fråga är sådär, men kan jag lita på den källan??



Faktum är att detta är mer irriterande än någonsin, jag har inte fått fler svar utan fler frågor. Snacka om en rolig fredag.


Adjö

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards