Alla inlägg under september 2008

Av Nathalie - 23 september 2008 17:05

konstigt.. haha..


jag borde gå och sova,men jag har ett helt jäkla bord i mitt rum... hmm.. jag ska försöka flytta den.. sovgott

Av Nathalie - 22 september 2008 18:34

Imorgon mot luleå !


 Idag har jag pratat med whiz i telefon, med mamma i telefon, med moster i telefon, med mormor i telefon, med sara i telefon och jag tror inte jag har pratat med någon annan i telefonen idag dessutom har det bara varit kvinnor allihop.


Jag har som inte gjort någon nytta idag alls, utan jag har mest samlat ihop mig själv inför imorgon, då ska man hem till kaoset igen.. Jippie..

även om jag är mörkrädd i det här huset efter förra veckan så vill jag som ändå inte fara tillbaka. Men jag måste, skulle nog vara en bra idé att sluta drömma och skaffa sig ett liv kanske  ;P ..


äsch äsch, jag har typ inget att rapportera så ADJÖ

Av Nathalie - 21 september 2008 19:38

Det har varit en härlig helg på många sätt och vis, jag har sluppit vara i lule med vissa och jag har kunnat umgås med delar av familjen i öjebyn.


Men det har dessutom varit några saker som varit mindre bra, mamma som säger att hon ska ringa och inte gör det exempelvis eller att en av mina bästa kompisars pappa hade fått en mindre hjärtattack och skulle stanna på sjukan till måndag lr tisdag.


Sen så har jag hunnit tänka massor (nog för att det inte är något ovanligt) och inte har jag blivit klokare för det, VAD SKALL HÄNDA NU ??


När jag kommer "hem" till mamma så är det arbetsförmedlingen som gäller, tandläkaren den 3:e okt, och vissa andra beslut.. jag vet inte riktigt om jag orkar med allt det, eller jo nog vet jag att jag orkar, men det känns lite hopplöst egentligen.


uscha, jag saknar Setti, dessutom har jag inte pratat med henne sen hon flyttade. skita samma imorgon är det en ny dag med nya problem, orka oroa sig för det just nu.


Sovgött

Av Nathalie - 20 september 2008 13:11

Siri jagar och leker med amanda och det tycker hon nog är ganska så skoj.


Vi ska ju försöka göra palt idag får väl se om det går bra ^^


Haha aja nu ska jag kolla lite andra saker. hejs svejs

Av Nathalie - 19 september 2008 13:43

Då sitter man här i den fina ettan i Öjebyn. Elelr den blev åtminstone finare då jag kom hit.

Igår så städade jag en massa hos moster Eva, i morse så städade jag lite hos Lars och Anna och när jag kom hit till Sara och Anton så började jag diska och damsuga m.m ..


Just nu sitter jag vid deras dator i köket och pratar med kim på msn samtidigt som jag äter upp det sista av S & A´s skink sallad.


Jag orkar inte skriva så mkt mer just nu för tangenterna gör mig tokig.. :) hejs svejs

Av Nathalie - 18 september 2008 12:25

Tjosan !


De var ju lite av en besvikelse igår att spelet inte gick att installera på datan, men de är ju inte hela världen jag har ju annat att göra.


Jag har inte varit vaken så länge, men jag sov inte så länge heller, jag har somnat och vaknat om vart annat, de är gode irriterande när det blir så.


Idag händer nog inte så värst mycket, utan jag ska vänta och se om moster kommer hem idag/ikväll.. Och imorgon ska jag till Öjebyn iaf och vara lite sällskaplig =) ..


äscha, nu har jag som inget mer att skriva :P .. hejs svejs

Av Nathalie - 17 september 2008 23:28

Jag orkar inte upprepa mig hundra ggr idag, jag har redan skrivit om min dag på bilddagboken, pratat med mamma om det, med sara om det..


Så faktiskt skriver jag inget om det här ^^



Nu har man varit utan pengar och gratis sms på mobilen i 24h..Lite jobbigt, nog för att jag klarar mig utan mobilen, men de är ju sådär lagomt tråkigt att inte kunna störa folk som jag alltid vill göra.


Aja, jag har som inte mkt att uppdatera här ikväll.. så Vi hörs väl en annan dag ;D



Hejs

Av Nathalie - 15 september 2008 21:28

Det blir nog inte att se på "I ditt ansikte" ikväll, de är inte länge till det börjar men jag har ingen ro i kroppen.

Usch nu gillar jag verkligen inte att vara ensam i de här huset, det är min favorit årstid just nu, men idag är inte min dag, uscha jag är mörkrädd..


äsch..

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards