Direktlänk till inlägg 14 september 2008

Godmorgon söndag.

Av Nathalie - 14 september 2008 12:08

Äntligen ensam. Äntligen tyst. Äntligen lugn och ro. Äntligen har hon farit.


Nu sitter man i ett roligt rött hus, själv, moster har farit precis. Och den lilla fjanten hade lyckats låsa in mig i morse, och jag sov ju ! tur att jag hann vakna innan hon for annars skulle jag inte tagit mig ut ur rummet.


Jag var vaken i morse igen, men ingenting hände då, jag förstod att det inte skulle göra det eftersom att två dagar är redan för mycket för honom.

Jag kan väl inte begära mer egentligen, men jag har dock inte blivit klokare på människan.. tydligen så lär jag inte bli det heller .. nu ska jag iaf försöka hålla de jag sa igår, så önska mig lycka till (även om du inte vet vad det är)..


Och nu ska jag ta mig något att äta.

Hejs svejs

 
ANNONS
 
sara

sara

14 september 2008 19:34

Lycka till!

http://easyskanking.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Lördag 11 nov 23:56

En kväll med puh-pojkar och flickor. Inte så många saker som hänt ikväll ganska lugnt hos Danne med musik, soulcalibur fyra och en ring of fire. För ovanlighetens skull var vi fyra puh-flickor idag och även om en pojke saknades så var vi typ 10-12 ...

Av Nathalie - Tisdag 7 nov 12:59

Lite seg idag. Sista helgen i oktober jobbade jag sista helgen på schemat jag hade på det ställe jag jobbat på sedan jag kom tillbaka från sjukskrivningen.   Sen så hela förra veckan var jag övertalig men jobbade lördag där jag haft natt schema...

Av Nathalie - Tisdag 24 okt 23:06

  Tisdag idag men jag har ta mig tusan i huvudet att det är onsdag. Idag har man varit hela dagen på Storstrand i öjebyn på utbildnings dag.. Lång dag men ändå trevlig för jag höll på att skrtata ihjäl mig när Annbritt och Susanne fick något sk...

Av Nathalie - Onsdag 11 okt 18:20


Förra veckan kom och gick. Måndag kommer jag då inte ihåg  vad jag gjorde då men tisdag förra veckan var jag hos naprapaten för andra gången och hon tyckte att spänningarna osv släppte så bra så nu avvaktar vi om jag behöver någon mer behandling ti...

Av Nathalie - Söndag 1 okt 15:51

Jobbade måndag och tisdag. Tisdag naprapat, onsdag steget vidare. Torsdag tjejkväll med ådii (^_^) Fredag café på bit med Patrik och Kim, sanna och albin kom på förbi dit också. Lördag puh-pojkar. Idag mat från vischan, puh-pojkar for hem, b...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se