Direktlänk till inlägg 14 september 2008

Godmorgon söndag.

Av Nathalie - 14 september 2008 12:08

Äntligen ensam. Äntligen tyst. Äntligen lugn och ro. Äntligen har hon farit.


Nu sitter man i ett roligt rött hus, själv, moster har farit precis. Och den lilla fjanten hade lyckats låsa in mig i morse, och jag sov ju ! tur att jag hann vakna innan hon for annars skulle jag inte tagit mig ut ur rummet.


Jag var vaken i morse igen, men ingenting hände då, jag förstod att det inte skulle göra det eftersom att två dagar är redan för mycket för honom.

Jag kan väl inte begära mer egentligen, men jag har dock inte blivit klokare på människan.. tydligen så lär jag inte bli det heller .. nu ska jag iaf försöka hålla de jag sa igår, så önska mig lycka till (även om du inte vet vad det är)..


Och nu ska jag ta mig något att äta.

Hejs svejs

 
ANNONS
 
sara

sara

14 september 2008 19:34

Lycka till!

http://easyskanking.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Torsdag 14 juni 19:15


Jag kommer inte orka skriva en uppdatering om vad som hänt sen sist. Eller lite kan jag väl skriva. Kiki fyllde 50 förra fredagen så jag var förbi byagården lördag som alla andra och sa grattis. Sen förra veckan har vi tjorvat med internet suppor...

Tid

Av Nathalie - Måndag 28 maj 11:36

20/5 krattades det. söndag 20/5 somnade katten Amelia in (inte kul för lillasyster) Tisdag 22/5 fyllde lillebror år, var och hälsade på en sväng och träffade hans katt igen. Onsdagen och torsdagen jobbade jag. Fredag 25/5 kom, campade i Arn...

Av Nathalie - Torsdag 17 maj 10:48

Ja förra veckan var byte av bildäck och så hade dom rollspel tisdag. Onsdag var det stan och en del promenerande när dom spelade på café på bit (om jag nu inte minns fel).. För förra torsdagen blev köra hem Siri och Patrik till pålis och sedan Siri...

Av Nathalie - Onsdag 9 maj 12:43


Igår, äntligen, böt vi till sommardäck.. Det har man kunnat göra ett tag men det har inte funnits möjlighet / tid /ork.. Men nu så är däcken på plats. Åkte hemåt och tittade till fem katten, hem duschade och fick besök av lillebror och hans flickv...

Av Nathalie - Söndag 6 maj 14:52

I torsdags så åkte jag Sanna och Patrik till lule i den gråa regniga dimman och promenerade en promenad i det blöta lule. Vi jagade pokemon :P   I fredags så kom Trollmor och Far med tvättmaskinen som blivit köpt veckan innan. Den blev installera...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se