Direktlänk till inlägg 14 september 2008

Godmorgon söndag.

Av Nathalie - 14 september 2008 12:08

Äntligen ensam. Äntligen tyst. Äntligen lugn och ro. Äntligen har hon farit.


Nu sitter man i ett roligt rött hus, själv, moster har farit precis. Och den lilla fjanten hade lyckats låsa in mig i morse, och jag sov ju ! tur att jag hann vakna innan hon for annars skulle jag inte tagit mig ut ur rummet.


Jag var vaken i morse igen, men ingenting hände då, jag förstod att det inte skulle göra det eftersom att två dagar är redan för mycket för honom.

Jag kan väl inte begära mer egentligen, men jag har dock inte blivit klokare på människan.. tydligen så lär jag inte bli det heller .. nu ska jag iaf försöka hålla de jag sa igår, så önska mig lycka till (även om du inte vet vad det är)..


Och nu ska jag ta mig något att äta.

Hejs svejs

 
ANNONS
 
sara

sara

14 september 2008 19:34

Lycka till!

http://easyskanking.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Fredag 16 feb 20:59

Fredag. Slutade 17.00. Och nu ledig lördag och söndag ;) Skönt att veckan är över. Då får man se hur nästa vecka överlevs. Det blir nog bra tror jag. Aja ha en bra kväll alla glada spadar ...

Av Nathalie - Torsdag 15 feb 20:27

Joda jag spelar overwatch och blir irriterad speciellt när man får 49% av kill i en match av mystery och ingen röstar på en...fyra guld också.. Blöh... Dag sju av åtta idag. Intro avklarad däremot min tur att introducera på måndag...suck, jag är...

Av Nathalie - Tisdag 13 feb 00:51


Ja jag ska i säng strax. Påminn mig om att blir det byte av arbetsplats någon fler gång så kolla ordentligt hur du jobbar/jobbat innan du bokar in intro..... Jag har jobbat hela helgen, varit på intro idag. Jobbar imorgon, intro på onsdag och...

Av Nathalie - Onsdag 7 feb 23:04

Ingen anmärkning eller bra att veta. Men vad i helvete xD Påväg för att hämta upp morbror så han kunde va mitt sällskap så slutade fläkten i bilen fungera.. Is kallt!!!!! Bilen gick ändå igenom. Mirakulöst höll sig ABS lampan släkt (det har g...

Av Nathalie - Måndag 5 feb 15:11

Måndag idag och jag jobbar ikväll ... Igår var det -30 igen.. Och idag håller det sig än så länge -20 till -25. Jag känner lite irritation pga kylan och att jobbet blir tugnt när vikarier saknas att ta till. Nästa vecka är det dessutom introduk...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se