Alla inlägg under augusti 2008

Av Nathalie - 8 augusti 2008 10:37

Det är fredag idag, och jag har inte sovit bort hela dagen för ovanlighets skull, på något vis måste jag lyckas ta mig till apoteket för att hämta ut mina tabletter..


Det är fredag idag och jag hoppas att vi kommer fara på bio, eftersom det var så länge sen och dessutom så är det två filmer som jag skulle vilja se.



Jag har egentligen inte mkt att skriva, men jag tänkte att att jag skulle slösa lite tid på att skriva några rader här ;p...


hejs

Av Nathalie - 5 augusti 2008 00:04

Hon är tillbaka !!!!!!!!!!!



Det plingade på dörren, och jag funderade vem tusan kommer hit den här tiden, jag tittar ut genom titt hålet i dörren och då ser jag en kvinna med en katt.

Jag öppnar dörren och så står våran granne där med Lurvas på armen =)

det är faktiskt så att jag inte tycker så mkt om våra grannar, men det var dom som kom med katten från första början och jag blev glad då vi behöll henne och jag har varit så arg och irriterad eftersom snorungarna släppt ut henne i helgen !!


Men nu är hon tillbaka. TUSEN TACK TILL grannarna =)




hejs

Av Nathalie - 3 augusti 2008 21:19

Jag var vaken hela natten, somna kring sju halv åtta..

 Skicka sms vid tre och gick hemifrån vid halv sex.


Jag väntade ute i typ en timme på Setti, och då hon kom blev det kram och en massa prat i över två timmar, men lill damen måste lära sig klä sig efter vädret för hon frös som tusan ;)


Vi har pratat om allt och inget, det blir väl så då man inte träffats på typ ett år, jag hade mycke att prata om och det hade hon också så det blev inte tyst länge.

Det är klart att jag har saknat henne, hon har saknat mig (antar jag) och snart om hon hittar något ställe att bo på ska hon flytta. Och jag ska väl kanske snart tillbaka till lule igen.. Men jag hoppas vi träffas snart igen iaf ^^ .. hihi, det är så kul =)


På det hela taget har detta varit en trevlig söndag, så nu längtar jag till nästa söndag då jag nog ska träffa whiz & mik. :)


hejs

Av Nathalie - 2 augusti 2008 18:44

Snacka om panik .. jag tvingades gå till affärn, och att gå dit gick bra tills jag kom fram till dörrarna, då alla idioter skulle in, i paniken ringde jag och pratade med moster som verkade tro att jag skulle vara hos whiz hela nästa vecka när jag sa att jag skulle nog komma och störa henne måndag.

Inne i affärn glömde jag en hel del och då jag skulle till kassan och betala så tror jag att jag fick för lite pengar tillbaka skit samma, och så höll jag på att glömma att ta ut ciggen ur apparaten åt samme.


huvva, ett sådant här panik spel har jag inte haft på ett bra tag.. kan ha att göra med den sena tiden jag tog tabletten.. :P


hejs

Av Nathalie - 1 augusti 2008 23:19

Dom har gjort det igen.. Och den här gången tror jag inte vi får tillbaka henne, vad det verkar som nu är att dom där bortskämda egoistiska jävla tonårs puckade idioterna har lämnat dörren öppen igen och att Lurvas har gått igenom den.

Jag hittar henne inte någonstans inne i lägenheten och jag ser henne inte ute. jag orkar fan inget mer.. jävla idioter ..


hoppas hon hittar hem igen..

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards