Alla inlägg under juli 2008

Av Nathalie - 12 juli 2008 22:58

[Jag läste just en kommentar som hör till mitt inlägg från den 5:e Juli och jag måste säga att det är ganska mycket fel i den kommentaren, DU ÄR INTE VÄRDELÖS, du har aldrig varit och kommer aldrig bli heller.]


Nu sitter jag här i luleå, en irriterande lördag kväll och jag stinker.. Jag duscha i natt men men .. Få se, man gör inte så mkt här igår var de stor städning för mamma fick lite städ mani och idag sker absolut inget vettigt..


Jag känner mig lite eländig och irriterande .. å utan pengar på mobilen blir livet ganska tråkigt ^^ ..

Haha nu äre som vanligt, jag sitter bara och väntar på att något ska hända.. Men inget händer..


Och nu vet jag inte vad jag ska göra men iaf logga ur härifrån.

Hejs

Av Nathalie - 9 juli 2008 23:47

Jo Lule idag, pite imorgon, lule på fredag..


haha skumt javisst..


egentligen har jag inget att skriva men jag kände ändå för att säga något här ändå ;P ..




haha så hejs svejs

Av Nathalie - 7 juli 2008 20:38

Idag klev jag upp kring ett.. Första frågan till mig var pasta eller snitchzel (kan it stava ordet) och inte tog jag pasta ..


Sen var det iväg på affärn strax efter två och så såg jag på Asterix och Obelix med Bella och Eve, haha undra om sara kommer ihåg "Jag förstår negativiteten tar och går" ...

Så efter ett tag promenerade jag hem till mormor för att hänta mitt dumma data spel och sen bar det av tillbaka till moster..

Sen efter att Moster och mormor och resten av kärringarna i släktet farit iväg på bingo började allvaret.


Jag damsög, gjorde rent kattlådan, tog ut soporna, damsög mattan och bar ut den, rengjorde mattan med vatten och en svamp (ha var fan it kul en hel del hund/katt hår som skulle bort), efter det så gick jag ner och kratta gräs och till sist klippte ännu mera gräs med den roliga gräsklipparen ;D


Här nån dag blir det att ta skottkärran och bära bort allt de där gräset jag kratta ihop och mest troligt städa de två dumma bilarna. Och så måste jag nog vattna blommorna igen imorgon...


Just ja, jag har ju tvättat två maskiner och duschat också.. Och om en liten stund ska jag se på Csi NY..


Jappso Jappsi.. Nu ska jag sluta skriva och kolla torktumlaren innan programet ;P ..


Hejs

Av Nathalie - 6 juli 2008 19:51

Jag gick och la mig i sängen kring halv tre inatt, jag somnade strax efter tre..

 Natten var hemsk, för då jag vaknade vid två pga att moster kom hem så kändes det som att jag inte sovit alls.


Jag hade två drömmar i natt, jag vill helst inte tänka på det men jag vill inte glömma det heller eftersom det var sånna där idiotiska drömmar som känns så verklig. Och jag tror faktiskt på att den första drömmen var verklig på en punkt, både jag och den personen var där och jag tror att det var samma sak för den personen i natt..

Andra drömmen var gode rolig för att jag bråkade om nå musik papper och skulle åka med fem st i ett vatten tält men alla fegade ur så jag skulle göra det själv å jag satte min mobil i en plast påse så att den inte skulle bli blöt, men jag fick aldrig chansen att åka vatten tält för att just som båten skulle starta och åka iväg vaknade jag av att moster var i badrummet på övervåningen.


När jag vaknat gav vi djuren mat och satte oss framför tv:n jag åt äckel mat och sen mitt i allt så somna moster på soffan och jag läste lite och somna sen.. Så jag har verkligen inte gjort något idag..


jag är så extremt trött, jag mår inte så bra.. och jag tror inte att det är för att jag är förkyld utan det är något annat.. jag hoppas bara jag slipper drömma i natt..


Hejs

Av Nathalie - 5 juli 2008 04:52

Det var en gång en liten flicka som hade det svårt med att bestämma sig för vem av två pojkar hon gillade mest.


Den ene pojken fanns nästan alltid där och var snäll och generös enda nackdelen var att den pojken inte var stor i orden, och flickan gillade den andre pojken i smyg för hon kunde inte erkänna för sig själv vad hon kände för honom.


Flickan hade två bästa vänner en pojke och flicka som blev förälskade i varandra, och flickan pratade med sin väninna om den ene pojken och hon tyckte det var så komiskt så hon var inte mycket till hjälp.


Sedan pratade flickan med pojken som var hennes vän om den andre pojken hon gillade och sa åt honom att hon gillade den där pojken för mycket för sitt eget bästa men han kunde inte ge något bra råd om hur hon skulle gå till väga.


Tiden gick och flickan kunde inte avgöra vem av de två pojkarna hon skulle koncentrera sig på och olyckligtvis så gick tiden så långt iväg att pojken hon gillade i smyg hann flytta tillbaka hem till sin mamma och var inte i närheten, och den pojken som var utan ord verkade tappa intresset.


Så flickan gjorde något dumt hon pratade med pojkens vän (som flyttade hem) för att framföra ett meddelande till honom och då fick hon bekräftelse, han gillade nog henne, men det hjälpte inte för att dagen efter avslöjandet så svek pojken henne.


Så nu är det alltså så att flickan står ensam där hon är utan den ena eller den andra pojken som hon ville ha, tyvärr går det åt skogen då man är girig.




Snipp snapp snut så var sagan slut.


Av Nathalie - 5 juli 2008 01:35

One way or another... I hate to cry but thanks to you I´m crying almost every night ... I have a feeling and it´s hell, i can´t stop all of this, and it´s all your fault ..

I like you, and i don´t like you cause you´re hurting me.. Have fun.

(glhf)

Av Nathalie - 3 juli 2008 21:42

Jag ÄLSKAR många idag..


Sara, Eva, Anna, Lars, Sanna, Patrik, Mamma, Siri, Anton, Robin, Sussie...

Haha jaa varför jag älskar många idag är för att den här dagen har kännts underbar utan någon som helst anledning egentligen ;D



dagarna rinner faktiskt iväg men de påverkar mig inte så mkt bortsett från att en person saknas ;P ..


Nu ska jag se klart på tv. Hejs

Av Nathalie - 2 juli 2008 02:33

Det regnar massor ute.. det är så mysigt när man hör regnet ösa ner ..


Jag kan bara inte sluta tänkta som vanligt.

Jag är lite besviken på dig ! eftersom jag förväntade mig att du skulle säga något iaf . . . Jag trodde du var en "Cool Kille" men nej, jag kan förstå varför du inte sa något och jag kan förstå ditt tanke sätt . . . men jag kan inte sluta tänka på dig iaf.



Godnatt.

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards