Alla inlägg under juli 2008

Av Nathalie - 21 juli 2008 19:37

Jahapp, då sitter jag här och drömmer nu igen, meeeed en irriterande huvudvärk som bankar i min skalle !


*Jag är en sms galning, jag sms:a folk igår och idag, men igår irriterande jag nog en av de Förbannade, men som väntat fick jag inget svar.


*Jag har en tendens att alltid göra såhär då jag tycker om någon, jag pratar aldrig med dom när jag träffar dom utan jag stör på avstånd och kan inte sluta heller, och jag antar att jag gör så för att jag är lite feg av mig, eftersom att det är mycket säkrare att "prata" med människor genom sms eller via datorn än att få panik i verkligheten.

Så jag får skylla mig själv, men jag får ingen ro i kroppen denna gång, vissa saker går över fort med inte det här.. Dessutom saknar jag en rolig människa i Lule, men det är kört där ändå..



Faktum är att just nu ser jag bara fram emot LK, för att detta år kommer jag nog att ha lite kul iaf, förhoppningsvis hittar jag någon trevlig människa jag kan sysselsätta mig med så jag slipper mitt eget omöjliga helvete..Haha.



Hejs

Av Nathalie - 20 juli 2008 12:25

Tiger dödade en fågel, jag vet inte om det var en unge lr så, men han bar in den och jävla Lusse kastade omkring den !!


Jag tog ut den döda fågeln och jag antar att dom åt upp den..


Igår var en jobbig dag med tapeter, och idag så har jag städat en bil.. just nu är jag så trött att jag vill inte göra något.. men jag lär ju vara tvungen att göra något snart..





[Igår innan jag somnade tänkte jag på en dag då vi var i Kalix med skolan, Vi gick ju runt där i snön och mörkret och förbannade kalix eleverna för deras kommentarer m.m  ... Men det var roligt, och jag önskar egentligen att vi kunde göra fler sånna saker ... nog för att den tiden är över, hmm jag hoppas jag kan träffa whiz och mik snart iaf.]




hejs

Av Nathalie - 18 juli 2008 20:40

Om inte karl hade varit snäll och gett mig nummret, hade jag aldrig varit en sån idiot..

skit kul att ångra en sådan sak, men vad, jag är och förblir en idiot när det gäller sånt.



så med andra ord (även fast jag egentligen inte vill ha det på det viset):

Förbannelse över Karl & Jonas.

Av Nathalie - 18 juli 2008 18:03

Vi försov oss..

Moster skulle ha väckt mig men istället vakna jag av en bil som körde upp på infarten och att det banka på dörrn, det var morfar !!

Jag öppna åt han och väckte moster och en halvtimme senare var vi iväg, med några mindre ärenden att uträttade innan.


Vi for till Hortlax, till kyrkogården, vi planterade blommor och sedan for vi till stan, där gjorde vi en hel massa andra ärenden och till sist drogs vi ändå till öjebyn! Jag som sagt åt min rara syster igår att vi inte skulle fara utanför lillpite i helgen men där hade jag FEL !!

I öjebyn var vi också på kyrkogården men där vattnade vi bara lite, så idag har jag varit på två kyrkogårdar och besökt fyra gravar men sex döda människor.


Sen så då vi kom till lillpite igen åt vi lunch från vischan och så bar det av till Sussie och Robin där jag fick städ mani och börja städa toaletten och det ska jag fortsätta med imorgon. Efter Sussie och Robins hus var det till mormor och morfar för att vänta in mormor från Jobbet och sen så hem till Oliwer !!


Oliwer fyller 6år idag, och det var meningen att det skulle fikas men jag orka inte fika där, det var på tok för mycket folk, Stoffe var där (kors i taket) och så fick jag bekanta mig med Cissis systers pojkvän Fredrik (snacka om pinsamt !!!!!!!!!!)..

Men den lilla delen av släkten ska till stugan idag, en annan del av släkten är redan där och mormor och morfar ska tillbaka dit på söndag.


Denna helg innehåller inte mkt, hjälpa moster helt enkelt. Och nu ska jag vara sur på msn så jag orkar inte skriva mer.


Hejs

Av Nathalie - 16 juli 2008 20:31

Dagarna i det här rummet gör mig galen ibland, vit aktiga väggar vitt tak, jag känner mig instängd. Jag älskar det här stället men det kväver mig ibland.


Så jag pratade med mamma en sväng och jag bestämde mig för att göra en rolig sak..

Jag åkte gräsklippare till ok och tillbaka, dit tog det 32min och tillbaka 29min.. och nu sitter jag här framför datan utan att göra något vettigt..


Jag har faktiskt latat mig idag, jag har inte orkat göra någontin där ute.. jag orkar fortfarande inte...



Hejs

Av Nathalie - 16 juli 2008 15:07

För helvete !!!..


Lille Jonas.H skrev några rader till mig på msn, "om du vill bli min fru ska jag ta dig här och nu men om du inte kan får du ta en annan man", och jag skratta så mkt att jag grät.. Han menade ju inget med det egentligen utan han satt och lyssna på låten, och då gick jag på youtube och lyssna på den och såg musik videon och så såg jag en annan låt som det var hundra år sedan jag lyssnade på "Rednex - Wish You Were Here".


Och tack vare Jonas.h så blev det andra tankar till en annan person.. USCH jag hatar det här, varje gång det är någonting jag vill glömma så stannar det kvar hur länge som helst till jag får något annat att tänka på som jag inte kan glömma !!! ...


Det är hopplöst, men om en människa får mik att flyga så är det lite svårt att glömma..


hejs

Av Nathalie - 15 juli 2008 16:48

Igår så tog jag mib till öjebyn och där sov jag hos Sara och Anton, natten till igår så sov jag ju inget så jag somna strax efter nio igår kväll.

Jag vakna imorse av sms 05.15 och sen var jag vaken då Anton for på jobbet..

Jag klev upp då pelle skulle fara och så gick jag och sara till banken för att möta Kikki och snorungarna..Sara gick på banken och så fick jag åka bil till Lillpite, hos moster så bar det av på en gång, till vischan och fika lite.


Sen då vi kom tillbaka så skulle vi ju så fint göra trädgårdsarbete men så kom åskan och spöregnet å de enda vi hann göra ute var att såga av grenar på två tallar, så vi gick in och städade istället..

Så nu är allt klart och jag har duschat moster duschar och så ska vi fara till OK och tanka bilen.. Efter det är det bara att ta det lugnt resten av kvällen !!..


Och på tv ikväll är det Allsång på Skansen och Morden i midsomer ;D


Ähh nu måste jag sluta för vi ska fara ;D .. Hejs

Av Nathalie - 14 juli 2008 13:46

Sara sa igår att vi skulle vaka, och joo jag vakade medans hon somnade lite..

Det var bestämt att vi skulle till stan idag och där skulle jag träffa whiz..

Men vid sju imorse så fick jag ett sms från henne och hon sa att hon inte kunde komma.


Så jag och Sara har varit på stan och hon har köpt en ny mobil + andra saker.. på vägen hem då vi åkte med bussen förbi skolan fick jag mig en liten chock, dom håller på att riva gymnastik byggnaderna och Linda sa bara att dom ska bygga nytt då jag skicka sms åt henne..

 Usch så trist !! det är ju många roliga minnen där, men byggs det nytt är det säkert bättre ..



Nu ska jag dra från datan och jag lär inte ha någon data ikväll, ännu tristare ;P haha..


hejs

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards