Alla inlägg under juni 2008

Av Nathalie - 7 juni 2008 00:17

På två dagar har det hänt så många saker så att det känns som att det har gått en vecka eller mer.


Studenten var igår och jag har redan kommenterat lite om det, jag blev inte full men det var andra som var det istället för mig, jag hoppade studsmatta hos morbror Sören på kvällen och jag fick en massa myggbett/blommor/halsband osv.


Nordman besökte badhusparken idag på sveriges nationaldag och jag var där med syskon små och mamma deras, fast det var ju mer än bara nordman före men jag kan då säga att typ alla som var där väntade bara på nordman.

Nog för att det inte var hela nordman utan bara Håkan Hemlin med band som var där men det gick lika bra ändå, jag sjöng till alla låtar utom en som jag absolut inte kunde och då nordman var klar så var det bara att fara tillbaka till öjebyn.


Väl i öjebyn så tog jag mig in efter att ha sett en lös hund springa förbi och bett Anna att fånga in den så att vi kunde hitta en ägare eftersom att jag har skavsår så kunde jag inte göra det själv, ägaren hittades (utan min hjälp) För jag hade gått in och börjat packa ihop mina saker.

Jag har en hel drös med saker har jag märkt, absolut på tok för många men nu har jag Flyttat ut och har kommit tillbaka till min kära mormor och morfars hus där jag inte vet hur lång varig jag blir.

Det är ett faktum att jag inte har några planer alls för mitt liv, ingen som helst aning om vad jag vill jobba med vad jag ska ta mig till eller något.


Men nu är det ingen idé att tänka på det, Just nu sitter jag i data rummet hos mormor och morfar och äter mitt Godis som blev köpppppt på shell innan Lars och Anna körde hem mig till byn.

Och nu ska jag klia mina myggbett, prata med folk på internet, se tv och sedan sova..


Vad som händer i morgon lär vi ju se då.

[Jag saknar dig rejält, synd bara att det aldrig var meningen]


Hejs

Av Nathalie - 6 juni 2008 14:02

Skolan slut. Igår var kul på morgonen.

OCh på kvällen men inte där emellan.


Jag fick 2Mvg 7Vg och resten G (orka inte räkna hur många) som slutbetyg. Inte illa egentligen...


Idag är det sveriges nationaldag och det ska vara artister i badhusparken idag och jag vill dit lite grann. Men jag vet inte om det finns ork till det..


Nu ska jag prata med en hel massa type osv osv.


Hejs

Av Nathalie - 4 juni 2008 01:19

Jag undrar varför jag ens skriver här, med tanke på att allt som händer omkring mig och allt jag känner går ändå inte att skriva ner...


Imorgon är det onsdag, sedan är det torsdag och så har jag insett att jag i stort sett inte har ett liv. Jag trodde att Måndagens klassfest skulle ha varit speciell med tanke på en enda person, men nej där blev man besviken.


Och imorgon hinner inte mkt hända och inte torsdag heller. Sen ska jag ju bara säga att jag har haft en underbar dag med mik och whiz men att jag ännnnn ennnn gång blev besviken av en annan intressant person som stör min hjärna lika mycket nu som förr.


Jag har iaf sett på alla dom från våran skola som skulle på balen, dom var skit snygga hela bunten men PT som var där och fotograferade var ju sämst, bilderna på deras hemsida var usla eftersom dom inte gjorde verkligheten rättvisa.

Imorgon lär bli en spännande dag med tanke på vad vi ska göra och att jag har fått det roliga idag så allt är så extremt roligt.


Nej nu ska jag göra något annat, sova ?? ähhh


hejs

Av Nathalie - 3 juni 2008 00:17

fest från: 19.22-23.02


Fest= flopp .. intressant .. inte mkt mer att säga..


sovgott

Av Nathalie - 2 juni 2008 16:16

Ja hittills har måndagen varit händelse lös.. Jag har varit till skolan en sväng idag och Jag,Anna och Lars såg på då Korna släpptes ut (det var ju fler där).

Jag lämnade igen boken jag har läst ut (Skuggorna i Spegeln) och så tog jag det stora kuvertet ur mitt fack som innehöll en massa papper från Helen och där fanns också en msn adress som jag addade för att jag ska få några klass bilder.. 


Efter det så har vi varit i stan ett bra tag eftersom A&L hade ärenden att göra och jag satt mest i bilen med Yaya.


Nu ligger jag i sängen vid datorn och ser halvt på tv:n där Gilmore girls är programet... Jag har hunnit prata med Mik och Sara på msn och lite senare i kväll är det klassfest så då får man väl se hur roligt det blir..



Nää nu ska jag sparka lite på Lars.

Hejs

Av Nathalie - 1 juni 2008 00:36

Jag hör rösten i mitt huvud, den säger gå och slå ner honom, men nej, varför ska jag ödlsa min energi på att slå på något som är så vedervärdigt att inte ens en råtta skulle vilja äta upp hans lik?


Man kan ju undra vem det är som har gjort sig förtjänt av just detta stycke av ord, men då får man undra på eftersom jag inte kommer säga vem.


_


Ja jag ska bara säga att MJ är en intressant kombination och SK också.. Men haha, orka förklara vad jag menar :P .. ingen vits att fråga.

Godnatt

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards