Alla inlägg under mars 2008

Av Nathalie - 19 mars 2008 16:25

Tjosan, sista dagen idag. Hersö ridstall, Luleå ridklubb var praktik platsen.

Det har varit en härlig vinter dag idag, väldigt väldigt varmt i solen och inte så stora bekymmer med hästarna idag förutom att jag fick ännu ett sår i handen ^^


Jag är den som blivit mest skadad under paktiken, två ggr ner i snön, tre trampningar på foten, några bitningar och en rejäl en, grimskaft som skadat mina händer och bara allmänt klantigt.


Hmm vilken lycka nu är det påsklov !!!!! Jippie, och faktiskt blev både jag och Malin glad idag, eftersom att det var sista dagen så skulle hon ju ta med sig sin stora väska från skåpet och släpa den hela vägen upp till busshållsplatsen, vi försökte ju få lift med bussen som gick tio över tre upp till hållplatsen igår men det gick inte och idag så var den bussen lite sen så jag och Malin hann gå en bit och jag trodde typ att vi skulle bli överkörd av den men han stannade så vi fick åka med istället.


WIE, den föraren var mycket mycket bättre än den igår som djävlade med oss... Nää nu ska jag typ typ typ typ försöka hitta något att äta..

Hihihi, såå vi hörs sen någon gång ;P



Hejs

Av Nathalie - 18 mars 2008 16:30

Idag blev hemsk ändå, Malin fick sin vilja igenom och jag var usel på det.

För de var första gången där inne för mig juh, å de är inte lätt att göra rätt när man har en Malin med Brunis och en Jenny med Aiga som var så svår att hålla koll på.

Maria hade dessutom privatlektion så det fanns inte så mkt utrymme, fean asså jag tycker just det dära är väldigt väldigt roligt bara jag får vara ute å göra det för där känner jag att jag har mer kontroll och behöver inte oroa mig för att slå till Malin eller Jenny !!! så jag avslutade tidigare än dom.


Sen lunch, sen med att byta och tvätta, sen till bussen hem så då jag och Malin kom ut var de ju 15.10 bussen som kom ner och den jäveln som körde kunde inte ens låta oss åka upp till busshållsplatsen.

Då vi kommer upp till bussarnas vänt plats ser vi samma buss å föraren sitter och läser tidningen, vi var ju tvungen att gå lite längre för att ta oss till busshållsplatsen och när vi nästan är framme så kör bussen förbi och stannar där uppe.

Det som var så jäkla elakt var ju att då vi var 5-10 meter ifrån så kör han iväg, den idioten kunde inte vänta några sekunder till på oss !! så vi fick vänta på nästa buss.



Nu är sara i piteå iaf.. och hon verkar ha de lite bra ^^ samme har inte kommit från jobbet, mamma är på jobbet anton är vid datorn och denise/olivia ser tv... mja, jag ska nog gå och störa anton för jag behöver en nål ur rummet så jag kan ta bort min sticka och så ska h an väl låna min mobil snart någon gång så han kan ringa lilla SARA :D


hejs


[Imorgon är sista dagen, JIPPIEEEEE]

Av Nathalie - 17 mars 2008 16:15

Usch vilken jobbig dag.. det har snöat och alla dumma därborta har jävlats hela dagen.

Men om man ska se det från den ljusa sidan så slutar ju praktiken på onsdag.


Och mest troligt kommer Malin att få sin vilja igenom ändå, imorgon eller onsdag. Och jag höll på att skratta i hjäl mig för Jenny var rädd för Buster men inte jag, och tydligen var han mycket snällare mot mig än vad han var mot henne...

Men jag har ju mina problem pojkar där borta också som Kasper,Totte,Sven osv osv...


Nää jag har som inget vettigt att säga juh, så nu ska jag se tv med Sara typ.. haha och dricka Cola, jag fick en stor och dom en liten :P


hejs

Av Nathalie - 14 mars 2008 16:29

Jippie, FREDAG !!!

Imorse och igår kväll var inge kul jag kunde inte sova och då jag vakna frös jag ur mycke och mådde blääääääääh, jag stannade hemma och Stackars Malin fick fara dit själv men hon överlevde för jag har hunnit prata med henne.


Men det är fredag och det är sorgligt med tanke på att vi har inte pengar till att göra något och vi kommer inte göra något heller.


Nå iaf, livet knatar på ändå.. och vi ser väl om det händer nå vettigt .. haha


hejs 

Av Nathalie - 13 mars 2008 17:31

Hmmm idag har det absolut inte hänt något vettigt. Elin var som sagt borta för det sa hon igår att hon skulle vara.

Men så kom det sig att Jenny också var borta på morgonen så jag och Malin fick ta ut nästan 20 st, Men då hade vi ju också sån tur att Samir hjälpte till..

Jenny dök upp efter nio rasten och då fick vi veta att hon varit hos tandläkaren.


Ähh inte mkt som har hänt men det blev ett halv krig mellan Malin och R idag med havre och R kasta typ tre havrekorn på mig och sa att nu hade han gett tillbaka från igår.


Uscha en galen dag och kvällen lär bli lugnt nu ska jag göra något annat ^^


hejs 

Av Nathalie - 12 mars 2008 17:21

Igår blev det vatten krig och R blev blöt och sa att han skulle ge igen. Idag blev det Betfor krig för att Elin skulle kasta på R men pricka mig så jag kastade på R för att han hade flyttat på sig.


Blaskigt väder ute och inte kul att va blöt om fötterna hela dagen.

Mjoda inget vettigt att rapportera idag förutom att det finns några jag gärna skulle vilja slå in skallen på som S och L m.m ..


Ähh nu ska jag typ göra nåt.. haha


hejs             

Av Nathalie - 11 mars 2008 16:24

Jag höll på att somna om igen imorse, men jag drog mig upp iaf.. Jag blev blöt om fötterna innan jag kom till buss hållsplatsen.


Väl därborta så gick allt bra tills jag kom till Syrran hon bet mig då jag skulle sätta fast täcket och nu har jag världens snyggaste märke på armen/axeln som ser ut som något helt annat..


Jag har dessutom blött ner R med ena vatten slangen, och jag skulle få tillbaka med det skedde inte idag och det lär inte ske senare heller.


Nå inge spännande hände idag förutom det. Jag och Malin började leka ord lekar och R hoppade in i leken också. Det blev varm lunch också. Nää jag har inge vettigt mer att skriva så då får resten vänta till imorgon


Hejs 

Av Nathalie - 10 mars 2008 16:07

Imorse då jag vaknade 05:50 kände jag att jag bara ville lägga mig ner igen och somna om, eftersom jag tog mig en titt ut genom fönstret och såg att det var grått och trist väder ute.


Men jag tog mig i kragen och gjorde klart allt, smög iväg till bussen och blev lite blöt om fötterna på vägen.

Då vi kommer fram dit bort står Samir och Jenny utanför och andra Jenny tar fram nycklarna och låser upp, väl inne så börjar larmet tjuta och vi får inte av det och dessutom finns det inget ljus?!?!


Ja så morgonen började bra, inget ljus. Vi arbetade i mörker typ hela dagen och jag och Malin hade båda med oss soppa och av samma sort som vi fick äta kall eftersom att Strömmen hade försvunnit totalt bortsett från deras jävla telefoner inne i kontoret.


Strömmen kom inte tillbaka förens 14:32 och då skulle vi ju sluta om en halvtimme.....

Vi har haft 1x5 rymmningar idag, en som var av samma sort som i fredags och en som tyckte att 5ggr ska dom få springa efter mig.

Men totalt sett har dagen varit ok utom att mina fötter har varit blöta.


Vi fick ju leka med ficklampor och R och Malin tyckte det var jätte kul att blända mig med dom.. Jag måste ju dessutom säga att även om R är sådär osv osv så är det väldigt bra att den människan jobbar där för det första så räddade han oss från en sjätte rymmning och humorn gör dagarna mindre tråkiga IBLAND.


Nä nu ska jag kolla lite annat.

hejs

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards