Alla inlägg under oktober 2007

Av Nathalie - 9 oktober 2007 22:17

Det skriker i mitt huvud. Vem är det? Inte jag iaf.

Ska jag vara ärlig så tror jag att jag har förlorat ganska mycket den senaste tiden. Jag kunde också ha vunnit mycket men om jag inte ser fel så har jag ingenting just nu.

Det är lite ironiskt egentligen, jag menar att jag kämpar för att hålla mig uppe, jag har kämpat för att se till att vissa inte går under och det jag nu vill är att gömma mig. Bara glömma bort mig ett tag.

Nu är jag ju allt bra negativ men jag menar inte att livet jag har är uselt och inte heller människorna som finns i det utan det jag menar är att "mina händer är kalla och inte ens jag kan värma dom", jag har typ tappat den förmågan.Och på något vis känns det som att någon har stulit den.


Jag förstår negativiteten tar och går* (se på tv) byebye 

Av Nathalie - 9 oktober 2007 18:50

Det var ändå en för tidig buss jag åkte med imorse, och ja ville absolut inte kliva upp heller jag var så jäkla trött ...


Men ja kom dit iaf och de första jag gjorde var att hugga ner kniven i skjortkartongen och packa upp skjortorna. Sen så var de bara att simma i den där andra kartongen för att leta reda på de resterande overolllllerna, och det var inte lätt !!!!

Snacka om dum packning egentligen för de jag skulle ha fram låg typ längst ner.Jag har packat upp massa andra saker åt Karin och fått veta vem Alf é och jag och Jan-olof (tror jag att han hette) fick flytta på flera ställningar och saker ^^


Jag gick dessutom 8minuter övertid och mamma hann vara förbi ... just ja nu glömde jag ju skriva att ja var halv barnvakt åt en kund som hade svårt att hålla koll på sin unge och jag hjälpte en gubbe hitta rätt koppel också haha så duktigt ..


Nä nu ska ja se färdigt på tv.

hejs

Av Nathalie - 8 oktober 2007 19:07

Kristoffer fyller år idag, så Grattis till honom ;-D nog för att han knappast vill höra det från mig men men man kan inte göra så mkt åt saken.


Otroligt nog är det lite kvar av mammas bullar men de försvinner väl snart, kanske ^^ .. hmm lite irri att vissa kommer bara hit och lyckas bli bjuden på bullar när andra är irri och orkar inte bry sig lr nå lr nå ^^ .. hahaha jasi, galen galen.


Nä nu ska ja se färdigt Ncis på 3:an :D


hejs 

Av Nathalie - 8 oktober 2007 16:40

Galenskapens dag, haha.

Kom till stan en hel halv timme för tidigt, så jag fick stå där ute i en halv timme och vänta på att dom skulle öppna.

Jag pratade med Helena som var gode trevlig. Blev presenterad för Helen och Jocke, sen var de en Mattias och Kjell och en Eric som hade praktik hos Kjell i verkstan..

De fanns andra som jag inte ens vet namnet på och så fick jag veta att en Linn har praktik onsdagar och torsdagar och en Kristin som jobbar extra på helger om jag inte fattade det fel.


Jag fick sortera skor, prismärka och lära mig hur man gör dom där jävla lapparna, riva plast, hänga overaller, allmänt snygga till i hyllorna och gå fram och tillbaka hela dan ^^ ... Lunchen är en timme, å ja väljer på ett ungefär när jag känner för att gå på lunch ...


Imorgon är en annan dag då jag ska ta reda på vars de försvunna overallerna är, prismärka dom och så packa upp några skjortor det första jag gör då jag kommer dit. Och så ska jag se till att jag tar en lite senare buss och inte har den där jävla tröjan på mig imorgon, haha den var bara ivägen.


Nä nu ska ja se om maten är klar .. hejs 

Av Nathalie - 7 oktober 2007 18:26

Få se nu, imorgon måste man upp tidigt igen och dra sig till bussen .. sen då ja klivit av bussen ska jag lyckas med att gå rakt in i den där affärn å fråga efter Helena å prata med henne å ha min första jobbiga dag på apu:n ......


Helgen kom och gick väldigt fort, utan att ens märkas, de hände absolut ingenting som egentligen är värt att rapportera, känns det som iaf ..

hoppas bara veckan blir lite roligare .. just ja jag måste ju skriva de där jävla hemprovet å engelskan osv osv, gaaah jävla projektarbete !


hehehe .. nää nu ska ja inte skriva nå mer utan bara sitta och glo in i väggen.. 

Av Nathalie - 7 oktober 2007 02:49

När nattens tystnad har lagt sig och jag känner allvaret i vad som sker omkring mig känns det som att det jag en gång trott var helt förgäves.

En önskning eller en dröm känns som att det inte ens är värt en enda tanke.

Hur ska man överhuvudtaget kunna förstå hur allt hänger ihop när natten och mörkret känns så påträngande?

Det känns tungt, allt känns tråkigt och vad man inte kan förstå får man lämna men det fungerar aldrig så för mig .. .. .. Ensamhet kommer i många olika former, fast iofs inga färger .. .. .. Men det är tillräckligt .. .. ..

Lite less blir man faktiskt när det inte blir som man har tänkt sig.

Då natten lever sover alla lungt, nattens sömn sker under dagen men eftersom båda är så lika är det jäkligt svårt att skilja någonting åt ..

Av Nathalie - 6 oktober 2007 15:46

hooooja .. haha nu har man kommit in och jag har fått mig ett prat byxor som är hur långa som helst..


Vi har varit runt hela stan känns de som och mamma jobbar nu .. jag har dessutom gett bort 80kr frivilligt =P men så är de då man är jag ..


nää nu ska ja nog göra nått, vet it va men nått ..


hejs

_ _ _ _

Kl:20.19


fifean, TP var tråkigt idag och ändå har ja haft de i hjärnan sen igår ..... de känns gode tråkigt när man it har nå att göra ... absolut ingenting att göra ..

äh då vet ni ..


_ _ _ _

Kl:21.40 


Ja nu var det bara synd att jag inte kunde lägga mig för att sova, hahaha för de känns som att det enda vettiga att göra just nu är precis just det.Sova..

Imorgon lär det inte hända nå mer än idag antar jag. sen är det måndag,tisdag,onsdag,torsdag,fredag,lördag igen och till sist ännu en  söndag ..

Lite hopplöst egentligen .. och jag tror nog att jag borde skriva ner en sak igen .. heh ..

ähhh, sovgott lr nå =D 

Wie

Av Nathalie - 6 oktober 2007 02:13

Det är så jävla otroligt att ett enda ämne kan babblas om i flera timmar!..jag tycker synd om Anki och Lars som inte får sova och om Sara och Anton som har klivit upp än en gång för att dom andra sitter och diskuterar i vardagsrummet där jag ska sova !! .. int fean får jag sova inte .. jag skulle kunna lägga mig under bordet med Lady och sova där, jag har redan legat på köksgolvet med Lady och katterna .. hahaha ...


Jasi, vi lär vara döda imorgon* hur trötta som helst ..

jag har inte så mkt mer att skriva så vi hörs sen ..


hejs 

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards