Alla inlägg under oktober 2007

Av Nathalie - 26 oktober 2007 16:19

Världen stannade upp och jag såg en glimt av friheten.

Men det ögonblicket försvann lika fort det kom och allt känns nu hopplöst eftersom friheten kommer aldrig kunna upplevas på samma vis en gång till.


__

Jag och sara var på stan. Mötte Linda och marcus gick förbi, anton dök aldrig upp och sen handlade jag och sara sen så for vi hem så vi är hemma och väntar på att tiden ska gå. .

men jasi helgen och lovet kryper sakta och vem vet vad vi ska göra ..

hejs hejs 

Av Nathalie - 25 oktober 2007 15:16

Se på mig.
Jag kan aldrig bli så perfekt och fin,
som dom nog vill ha mig.
Se på mig.
Aldrig lär jag mig det där..

Jag förstår,
kan bara vara just den jag är
men det räcker inte här.

Vem är det nu jag ser
Svara nu, för jag ber
Visa mig en spegelbild som kan
va jag
Kunde jag gömma mig i en dröm?
Glömma mig?
Spegel ber dig visa nu,
visa vem jag är...

_____

Kunde jag gömma mig och glömma dig skulle livet kännas mycket lättare.

Jag har velat gömma mig förr och det kommer nog aldrig att försvinna heller.

Jag saknar några personer jag vill ha massa saker, men mig gör det inget eftersom jag ändå inte ska få något jag vill ha det har *Döden* och

*De älskade* sett till. ;-)

Nu äre tv som gäller

Av Nathalie - 23 oktober 2007 17:20

Varken Helené lr Karin var på jobbet idag. Så jag har stått och packat upp en massa jul saker med Anki och Helena, peter var där omkring också.

Jocke och Alf plus Jan olov hade fullt upp runt om i butiken och den där stefan som har haft semester var mest i magasinet. Sen så kom ju Kjell upp några ggr också.

Den där jävla ettttikkkkeeeettts maskinen fick cp idag igen, när vi bytt rulle för att skriva ut fler lappar så började den skriva ut massa andra siffror osv. Och Alf kunde it få stopp på de, fast då dök ju Helena upp och fixade allt.


Tänk vad tiden går fort då man har roligt* sista veckan nu sen äre lov. Och vet ni vad, det är nog dags för mig att dra mig från de lilla luleå tillbaka till byn och ta en rejäl paus från denna stad !!! Jag menar jag har farit fram och tillbaka mellan luleå och piteå ändå sen skolan började och nu får de vara nog.

Jag längtar hem till mormor och dessutom så har jag absolut inget att göra i lule nå mer .. jag tar mig iaf aldrig iväg å hälsa på Setti lr nån av dom andra så spela roll och de nya människorna har gömt sig plus då att de är lite irri att jag har typ haft mitt lilla liv i min skolväska och SCA bagen sen i sommras. Så då äre bara att ta sitt liv till byn igen, men vette tusan när.


Snart iaf.


//byebye ses sen :) 

Av Nathalie - 22 oktober 2007 19:34

Lunar: Mirtai blogg sida 5 *Nu drar jag en lång historia*


De var nått år sen de blogg inlägget skrevs men de finns kvar än.

_ _

Praktiken idag gick som på räls, jag fick inte lika ont i fötterna som alltid annars och de var egentligen inte så ansträngande men jag klantade mig då jag skulle skriva ut en extra pris etttikkett =p först hade jag skrivit ut 18st och sen var jag tvungen att skriva ut 1 till och jag lyckades bara lägga till en etta först utan att ta bort arton så siffrorna blev 181 och de gick inte att stoppa maskinen heller så alla lappar var tvungen att komma ut !!!!


Duktigt duktigt.

Nä nu jäklar ska jag nog läsa lite sen se tv lr nå..

hejs hejs



Av Nathalie - 20 oktober 2007 20:26

Det är väldigt roligt när man försöker lura sig själv.

Man tror verkligen att saker och ting är på ett vis och kommer bli något annat.

Men om man bara ser på logiken så inser man att den enda som skadas då man lurar så där är sig själv.


Ser man på olika filmer, serier och tidningar m.m så brukar det sägas *lev i nuet* .. Men hur kan man leva i ett nu som bara präglas av det förflutna och har en framtid som inte ens verkar existera ?


Niklas frågade igår om jag har problem och jag sa vad tror du, då sa han att visst alla har väl problem men de är i olika nivåer och då sa jag varför frågar du en fråga som du redan vet svaret på.

Han är dum men ibland har han väldigt roliga stunder då man börjar undra varför han är som han är.

Vi alla är som vi är och har egna problem, vissa problem delar man med andra och kan lösas väldigt lätt. andra problem som man vill dela med andra för att hitta en lättare lösning är inte alltid lika lätt att fixa. det är också därför man har så kallat vänner/polare/kompisar som man kan prata med.

Jag känner att jag kan prata med många men jag saknar vissa som jag anser vara mer värd än vissa av dom jag kan prata med, hehe svårt att förklara.


Tjotjo 

Lol

Av Nathalie - 19 oktober 2007 23:08

How would everything be if we all could make live worth living.

You will allways regret the things you do, but it doesn´t matter anyways.

If everyone just could tell me the truth and everything i want to know i would be the person who everybody loves and i can be the one everybody loves to hate.


It´s so funny because i can´t control my self so i go and do the same mistake again, again and again. Who would care about that? not you, you or you.

If i´m going to be like i am ... shit, evreything could happen... i don´t care anymore i havn´t cared in many many years because i just can´t care. Nobody does.

 shut up, and stop talking. there is nothing you can do anyways. i´m sick . haha. nice. now you will have everything you love. and i don´t even have myself.


Av Nathalie - 19 oktober 2007 20:30

Jippie. fredag.


Jag klarar inte av det här. dagen har gått fort och varit bra.Men niklas kunde fan it hålla käften då jag skulle spela, Denise for och kom hit igen och ska fara nu.

Mitt huvud exploderar snart !!!!!!!

jag borde gå och sova nu men de hjälper inte riktigt .. jag är bara allmänt negativ idag å så kul äre inte .. men men man kan väl inte göra nåt åt det.


och för alla personer som läser kan ja ju berätta att jag satt och skrattade under hela Hostel filmen medans mamma och Denise satt och var äcklad. Det är en gode dålig film som blir bra ^^ .. men jag har inge mer att säga nu så ..


tjotjo 

Av Nathalie - 18 oktober 2007 17:06

Yepp yepp.

Ingen dag den andra lik och idag var enda dagen jag använde hela min lunch timme, enda dagen med två besök och enda dagen jag fick sluta cirkus 20 min tidigare.

Jag är på relativt bra humör, men jag måste fortfarande bestämma mig för om jag ska möta mamma sen då hon slutar.

på lunchen idag så åt jag med sara ^^ hihi skojs, men de blåste som in i h-vete...


Samme ska snart börja med maten men jag måste väl göra dom stuvade makaronerna eftersom han kan inte det !!! . Niklas och Anton spelar kort och sara äter chips å ser på AFV* .... så de är inte så mkt som händer nu .... jag sov inte så bra i natt heller, hade lite för knäpp dröm och orka säga vad =D haha ..


nä nu ska ja se tv. byebye 

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards