Alla inlägg under september 2007

Av Nathalie - 19 september 2007 13:23

Nu har man just blivit tvingad till att skapa en ny blogg till engelskan !! så länken till de är här på min sida också, men jag vet inte om andra än just Läraren Markus kan läsa det, hehe .. lite komplicerat var det iaf. Den här sidan är mycket mycket enklare att förstå !!! ..


Men iaf nu ska jag gå upp till klass rummet igen ..


tjotjo


Av Nathalie - 19 september 2007 09:24

De var fean ingen vits att ens komma till skolan på morgonen eftersom första lektionen är redan slut och man fattade nada eftersom våran trevliga lärare visste inte vad han höll på med..


Så nu ska ja sitta här i biblioteket ända tills lunch !!! sen äre engelska, svenska och omprov .. !!! ... nää nu vill jag hem och sova .. å ja tror dessutom att fredag blir låååååååång .. hehe ..


tjotjo

Mm

Av Nathalie - 19 september 2007 08:00

Gomorgon, nu sitter man i datasalen på skolan med Becca ...

å bra i halsen är de garanterat inte, har jäkligt svårt att prata.. idag har jag omprov i samhälls (som jag egentligen har godkänt på) men de är väl bra man testar sina kunskaper ändå.


Jag är as trött även om ja typ somna kring elva igår .. Anki var så himla tråkig å la sig ännu tidigare ..

och nu funderar jag hur helgen ska spenderas, i piteå? i luleå? jag har iaf besluts ångest som vanligt .. ..


Men nu ska ja sluta skriva strunt och gå till Ind.valet ^^

höres

ojs

Av Nathalie - 18 september 2007 17:14

Världen är lite upp och ned och ganska så mycket förvirrande egentligen.Jag

har lite knasiga saker för mig nuförtiden.

och det är väl pga en sak.


Jag gillar min galna knasiga tillvaro just nu, men det är lite för extremt stressande på skolan. Men annars helt ok. Tiden går lite väl sakta, men eftersom jag inte kan påverka tiden kan jag som it göra nå mkt mer.


Folket på skolan har haft gode irriterande problem också .. och nu är jag halvt som halvt less på att lyssna på alla andra där .. =D hehe nu är jag negativ...


ojsan, ja skulle ju plugga. . .


/tjotjo

Av Nathalie - 18 september 2007 16:58

Somna kring tre i natt.. vakna vid sju .. helvetes dagen garanterat !! .. har omprov imorgon och fortfarande inget tal .. men jag kanske har en apu plats snart och lite kanske ordnar sig. Fan vad dom kommer prata om de där, hehe jag hatar skvaller pellarna på skolan .. men men vad gör man ^^


nu ska ja plugga

/byebye

Av Nathalie - 18 september 2007 00:39

Det är meningen att jag ska sova nu, men it fan kan jag det .. Anki matar katterna och jag går på högvarv ..


Hmm jag måste kliva upp kring sju och sen gå till skolan, fean vad jobbigt .. måste ju möta alla då och egentligen vill jag bara vara hemma och sova :D


aja. .//byebye 

Av Nathalie - 17 september 2007 18:30

Opps ska bara lägga in ett P.S !!!!till det förra inlägget här nedanför ..


Bara för att jag har skrivit vad jag tycker så behöver det inte betyda vissa saker som vissa personer kommer säga att det betyder ^^ .. utan vad det betyder får man vänta och se .. hahaha .. nu var det de där vänta och se igen ..


/bye

Eko

Av Nathalie - 17 september 2007 18:16

Jasi, man har inte tagit sig till pite än och jag vill egentligen inte dit men måste ^^ .. Jag ska typ åka me anki, å ja ska ju dessutom sova hos henne ..


vad jag sitter och stör mig på just nu är att sitta och vänta. Vänta på att markus ska logga in på lunar, vänta på att få fara till öjebyn och jag tycker att jag har väntat på mycket ^^ .. usch så mycket schvamel de kommer vara då sara läser de här eftersom jag skrev att jag väntar på att han ska logga in på lunar .. men som han sa så är han inget lunar freak.


Sara,Anton och Erik sitter i vardagsrummet. Denise är väl där nu också.Mamma och Samme vilar och som sagt jag väntar bara .. .. ..


Jag har inte haft något att göra på hela dan och jag har dessutom inte kommit på något bra ämne att hålla tal om på svenskan !!  och jag måste komma på det fort för det är typ till imorgon eller onsdag.


Men vi säger såhär.

Sara är bäst och älskar henne gör jag.

Mina andra syskon älskar jag också även om jag inte träffar dom lika ofta. Anton är cool, jag har ju då inget ont att säga om honom, haha de har inte mamma heller så sara har alltså tur.

Markus alltså Antons kompis är väl söt och trevlig men jag känner honom inte så bra (än så länge) (^_^)

Denise jasi, hon blev som hon blev men är inte så dålig då hon lyssnar på vad man säger .. jag vet inte ens varför jag har lust och sitta och skriva om folket men det är nog för att jag har inget annat för mig just nu och vill väl bara att jag har skrivit ner en del av mina knasiga tankar någonstans..


Så nu ska jag alltså avsluta med att ingenting händer just nu utan jag får bara vänta, vänta och vänta för att se vad som händer. Nog för att det gäller alla andra också.


//byebye

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards